جدول دوره های کوتاه مدت مهرماه سال 1402

دوره آموزشی

وضعیت منفی یک بنگاه اقتصادی از نظر شبکه بانکی

شبکه بانکی مانند هر بنگاه اقتصادی دیگر دارای شرایط و الزامات خاص و عرف‌های جاری ویژه خویش می‌باشد. چنانچه متقاضیان با این ضوابط و ادبیات آشنا نباشند با دریافت تسهیلات برقراری تعهدات با مشکل جدی مواجه خواهند شد، یا برای زیر پا گذاشتن آن، مجبور به باج دهی به عده بسیار قلیلی خواهند شد که در سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی به ‌راحتی قابل شناسایی می‌باشند.

در این دوره به پارامترهای مهمی اشاره خواهد شد که بانک‌های پیشرو به اتفاق، بر کیفیت تحقق و چگونگی احراز آن تاکید مؤکد داشته و حتی توثیق وثایق ارزنده نیز اغلب نمی‌تواند بر تصمیم آن­ ها موثر باشد.

میزان تأثیر مراتب زیر در تصمیم گیری اعتباری بانک‌ها چیست؟:

مبلغ سرمایه و نوع افزایش آن از قبیل: نقدی، از محل مطالبات حال شده یا تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت

سوددهی و تداوم آن، تفکیک سود تعهدی از نقدی عملیاتی و غیرعملیاتی بودن آن

زیان دهی و علت بروز آن تداوم و مقطعی یا دائمی بودن

نقش پیش بینی گردش وجوه نقد متقاضی تسهیلات در تصمیم گیری بانک‌ها

چرا تمامی شبکه بانکی بر میزان رسوب سپرده‌های ارزان قیمت بنگاه‌های اقتصادی نزد خود تاکید دارند؟

علت ترجیح شبکه بانکی در تمرکز استفاده همزمان مشتریان از تسهیلات و تعهدات در یک بانک چیست؟

جایگاه وضعیت مانده حساب شرکا و ارتباط آن با سرمایه ثبتی نزد شبکه بانکی چیست؟

چرا شبکه بانکی به دارایی‌های در جریان تکمیل و سرفصل دارایی‌ها برای فروش حساس می‌باشند؟

جایگاه تراز آزمایشی، صورت­ های مالی حسابرسی شده، اظهار نامه مالیاتی و گزارش‌های فصلی مالیات بر ارزش افزوده کدام است؟

نکات مورد توجه شبکه بانکی از اعلام نظرهای حسابرس

نقش دوره گردش کالا، دوره وصول مطالبات در میزان و مدت باز پرداخت تسهیلات کدام است؟

نقش نسبت سوددهی وام ­های دریافتی و نسبت نرخ پوشش بهره در دریافت تسهیلات چیست؟

چرا بانک‌ها اهمیت چندانی برای نسبت جاری مشتریان قائل نیستند؟

وضعیت تورمی و عطش بیکران مشتریان برای خرید مواد اولیه و دپو نمودن آن، آیا نگهداری موجودی کالا از نظر شبکه بانکی استاندارد خاصی دارد؟

روش مناسب به غیر از ارائه طرح توجیحی برای جایگزین نمودن ماشین آلات نو به جای ماشین‌آلات فرسوده خط تولید کدام است؟

مدرس دوره

جناب آقای اصغر پورمتین

• 45 سال سابقه کار در امور اعتباری ، نظارت و کارشناسی بر طرح ها
  • کارشناس ارشد علوم اقتصادی
  • 35 سال سابقه تدریس و 10 سال سابقه همکاری با مؤسسه عالی آموزش بانکداری
  • مؤلف کتب و مقالات متعدد

بروشور دوره

مهلت ثبت نام:

19 مهر 1402

زمان تشکیل دوره:

یک شنبه 23 مهر 1402

ساعت 8 الی 16

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

27,000,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده، ناهار و صدور گواهی­نامه می باشد.

آموزش به صورت حضوری می باشد

مدیران مالی شرکت ­های بورسی و غیربورسی، نهادهای مختلف دولتی و شبه دولتی، حسابرسان، بازرسان، کارشناسان اعتباری، ارکان مختلف تصمیم‌گیر اعتباری در شبکه بانکی

فاقد پیش نیاز

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195