جدول دوره های کوتاه مدت شهریورماه سال 1402

دوره آموزشی

بازمهندسی فرایندهای کسب و کار(بانک)

امروزه، انطباق با تغییرات سریع محیطی و کسب انعطاف پذیری، ضرورتی اجتناب ناپذیر است. لازمه این کار دگرگون سازی کسب و کار، جهت انطباق با تغییرات محیطی و پاسخگویی به نیازها و انتظارات مشتریان است. در عصر اطلاعات، سازمان­ های خدماتی به دلیل فشارهای رقابتی و گسترش بازار با چالش های متعددی در حوزه کسب و کار مواجه هستند. برای پاسخگویی به این چالش ­ها سازمان ها ناگزیر به ایجاد تغییرات اساسی در فرایندهای کسب و کار خود به منظور ایجاد ارزش افزوده بیشتر و حذف فعالیت­ های فاقد ارزش از زنجیره ارزش خود می ­باشند. اساس سیستم­ های نوین مدیریتی بر مبنای بازمهندسی فرایندهای کسب و کار می باشد. به عبارتی دیگر اگر یک سازمان بخواهد سیستم های نوین را بکار گیرد نمی تواند با حفظ فرایندها و ساختارهای قبلی و موجود خود توفیق چندانی در جهت نیل به بهبودهای چشمگیر و در مدتی کوتاه کسب نماید. لذا لازم است فعالیت ­های بازمهندسی فرایندها را متناسب با اهداف سازمان به انجام برساند. در مهندسی مجدد، طراحی ریشه ای فرایندها، تشکیلات و فرهنگ یک سازمان برای دستیابی به جهش­ هایی خارق‌العاده در عملکرد صورت می‌گیرد و کنار نهادن شیوه‌های قدیمی و سنتی و نگرشی جدید به کار برای بوجود آوردن محصول یا خدمتی مناسب و نیز ارزش دادن به مشتری مد نظر است. در مهندسی مجدد، هدف دستیابی به نیازهای امروزی همچون کیفیت برتر، انعطاف‌پذیری و هزینه پایین است.

مفاهیم و اصول مهندسی مجدد فرایندها

چگونگی شناسایی فرایندهای کسب و کار

تکنیک های اولویت بندی فرایندها برای باز مهندسی

ارزیابی و طراحی فرایندها

رویکردهای پیاده سازی مهندسی مجدد

مدل سازی سازمان­ ها و فرايندها

مدرس دوره

• دکتری مهندسی صنایع
  • عضو هیأت علمی دانشگاه
  • مؤلف کتب و مقالات متعدد

بروشور دوره

مهلت ثبت نام:

22 شهریور 1402

زمان تشکیل دوره:

یکشنبه ها 26 شهریور الی 23 مهر 1402

ساعت 9 الی 12

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

30,000,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

آموزش به صورت حضوری می باشد

کارکنان واحدهای: