جدول دوره های آموزش حرفه ای دی سال 1401

تاریخ برگزاری:

دوشنبه ها و چهارشنبه­ ها 19 دی الی 12 بهمن

ساعت 15 الی 18

آموزش به صورت آنلاین می باشد.

مهلت ثبت نام:

17 دی 1401

هزینه دوره به ازای هر نفر:

17.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی و صدور گواهی­نامه می باشد.

اعتباراسنادی یکی از انواع روش ­های پرداخت در تجارت بین الملل می ­باشد که سازوکار آن حتما" می باید از طریق بانک­ ها انجام پذیرد. به دلیل تنوع این ابزار پرداخت و انواع مختلف حتی این روش در بسیاری از کشورها برای معاملات داخلی نیز مورد استفاده قرار گرفته است. لذا با توجه به اهمیت این روش پرداخت و نقش مهم بانک­ ها که البته با ریسک­ های فراوانی برای بانک ­ها نیز به همراه می­ باشد، خصوصاً در معاملات بین­ المللی، معرفی این روش و کاربرد انواع مختلف اعتبارات اسنادی و شناخت ریسک­ های مرتبط با هر یک همواره مدنظر بانک ها می­ باشد.

یادگیری اعتبارات اسنادی و کاربرد آن در بانکداری بین الملل بدون تسلط بر مقررات بین المللی حاکم آن امکان پذیر نبوده و لذا همزمان با شناخت این روش و مفاهیم آن باید مقررات بین المللی اعتبارات اسنادی (UCP600) در هریک از انواع و مراحل انجام با دقت مطالعه و مدنظر قرار گیرد.

مدرس دوره

• معاون ارزی بانک
  • مدرس مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران

• کارکنان واحد ارزی، بین الملل