جدول دوره های کوتاه مدت فصل تابستان سال 1401

موضوع بخشنامه شماره 191012/ 00 مورخ 1400/7/6

مدیریت‌ کل نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری

24 ساعت

آشنایی با مفاد سند «حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات مؤسسات اعتباری»

زمان تشکیل کلاس:

14، 16، 21، 23، 28 و 30 شهریور

ساعت 8:30 الی 12:30

هزینه ثبت نام:

به ازای هر نفر 13.800.000 ریال به صورت خالص

توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و زیرساخت‌های ارتباطی، نقش تعیین‌کننده‌ای در کسب و کار بانکی داشته و تغییرات فراوانی را در خدمات بانکداری طی سال‌های اخیر موجب شده است. اطلاعات مشتریان، بسترها و امکانات زیرساختی و نرم‌افزارهای کاربردی به‌عنوان سرمایه، ذخایر و دارایی‌های مؤسسه اعتباری (در حوزه فناوری اطلاعات) به‌ شمار می‌روند. بر همین اساس توجه به مقوله ریسک عملیاتی و مهمترین منبع ایجادکننده آن، یعنی ریسک فناوری اطلاعات امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. در همین راستا مدیریت‌کل نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با هدف افزایش ضریب امنیت اطلاعات و کاهش ریسک‌های فناوری اطلاعات مؤسسات اعتباری، حرکت به سمت استقرار استانداردهای روز دنیا در حوزه فناوری اطلاعات شبکه بانکی کشور، کاهش سوء استفاده‌های احتمالی و جلوگیری از هدررفت منابع موجود در شبکه بانکی کشور و ایجاد یکپارچگی میان سیاست‌های ابلاغی در نظارت بر ریسک فناوری اطلاعات مؤسسات اعتباری اقدام به تدوین و ابلاغ مجموعه قوانین ناظر بر حوزه فناوری اطلاعات شبکه بانکی در قالب سند یاد شده نموده است. تدوین این سند بر مبنای آخرین استانداردهای معتبر بین‌المللی و به کمک جمعی از خبرگان، پژوهشگران و مدیران با تجربه و صاحب‌نظر در صنعت مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و مدیریت ریسک و حسابرسی بانکی صورت گرفته است. این دوره آموزشی به منظور معرفی و تشریح مواد سند مزبور و تبیین وظایف و اقدامات مورد انتظار از شبکه بانکی در اجرای هر یک از بندهای آن تدوین شده است.

اهداف دوره

محتوای دوره

تمامی فصل‌های سند «حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات مؤسسات اعتباری»

معماری و ساختار سازمانی

خط‌ مشی‌ها/سیاست‌ها و برنامه‌ها

برون‌سپـاری

مدیریت شناسایی و تأیید مشتریان

سامانه جامع بانکداری متمرکز

سامانه‌های بانکداری الکترونیکی

امنیـت

مرکـز داده

مدیریت ریسـک

شبکه و ارتباطات

• مدیران و کارکنان واحدهای فناوری اطلاعات بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی

مدرس دوره
  • رئیس گروه نظارت بر ریسک فناوری اطلاعات/ اداره ارزیابی سلامت نظام بانکی/کاندیدای دکتری مهندسی کامپیوتر- شبکه و رایانش
  • بازرس گروه نظارت بر ریسک فناوری اطلاعات/ اداره ارزیابی سلامت نظام بانکی/کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- نرم‌افزار

دوره به صورت مجازی برگزار می گردد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 27892497 - 27892458