جدول دوره های کوتاه مدت فصل بهار سال 1401

ساعت 8:30 الی 12:30

هزینه ثبت نام:

به ازای هر نفر  10.700.000  ریال به صورت خالص

نفوذ گسترده فناوری‌های دیجیتالی در زندگی رومزه انسان‌ها سبب به وجود آمدن تغییرات گسترده در سبک زندگی و حتی سلیقه مردم و کسب و کارهای امروزی شده است. شرکت‌ها در همه صنایع در حال ایجاد کسب‌وکارهای آنلاین هستند، امکان جدیدی را برای تجربه مشتری به وجود می‌آورند و به دنبال مزیت در یک فضای کسب‌وکار دیجیتالی شده هستند. در این بین، بانک‌ها نیز به عنوان یک سازمان مردم نهاد از این قاعده مستثنی نیستند. در دنیای به شدت دیجیتالی امروز، حرکت به سوی بانکداری دیجیتال دیگر یک انتخاب نیست و به یک ضرورت تبدیل شده است و مسلماً بانک‌هایی در این عرصه موفق خواهند بود که به موقع با این موج دیجیتالی شدن همراه گردند. مؤسسات مالی در زمانی که برای تحول دیجیتالی کسب‌وکار خود تلاش می‌کنند، به چیزی فراتر از خرید فناوری‌های جدید و یا پیاده‌سازی راه‌حل‌های نوین نیاز دارند.

برای دست‌یابی به موفقیت، مدیران حوزه بانکداری، بایستی فرهنگی را خلق کنند که انتظارات روزافزون مصرف‌کنندگان را برآورده سازد. به عبارتی دیگر، در حالی که بسیاری از بانک‌ها و موسسات اعتباری روی جنبه‌های فناورانه تحول دیجیتالی متمرکز هستند، جای هیچ تردیدی نیست که ” فرهنگ ”مهم‌ترین کلید موفقیت در تحول دیجیتالی است.

اهداف دوره

• آموزش اصول و مبانی (تحلیلی/ کاربردی) تحول دیجیتال