جدول دوره های کوتاه مدت آبان ماه سال 1403

دوره آموزشی

مقررات بین المللی متحد الشکل اعتبارات اسنادی (UCP600)

اعتبار اسنادی یکی از انواع روش ­های پرداخت در تجارت بین الملل می­ باشد که سازوکار آن حتماً می باید از طریق بانک ­ها انجام پذیرد. به دلیل تنوع این ابزار پرداخت و انواع مختلف حتی این روش در بسیاری از کشورها برای معاملات داخلی نیز مورد استفاده قرار گرفته است. لذا با توجه به اهمیت این روش پرداخت و نقش مهم بانک­ ها که البته با ریسک­ های فراوانی برای بانک ­ها نیز به همراه می ­باشد، خصوصاً در معاملات بین ­المللی، استفاده از انواع مختلف اعتبارات اسنادی و شناخت ریسک ­های مرتبط با هر یک همواره مدنظر بانک­ ها می ­باشد. یادگیری اعتبارات اسنادی و کاربرد آن در بانکداری بین الملل بدون تسلط بر مقررات بین المللی حاکم آن امکان پذیر نبوده و لذا در هنگام استفاده از این روش، باید مقررات بین المللی اعتبارات اسنادی (UCP600) در هریک از انواع و مراحل انجام با دقت مطالعه و مدنظر قرار گیرد.

در این دوره مفاد مختلف این مقررات براساس آخرین نسخه منتشر شده اتاق بازرگانی بین المللی، تشریح خواهد شد و در حین بیان تفصیلی هر ماده و ذکر مفاهیم بکار رفته در آن، مثال ­هایی جهت آشنایی با نحوه کاربرد این مقررات در کلیه مراحل انجام یک اعتبار اسنادی، بیان خواهد شد.

هدف از برگزاری این دوره آشنایی با مقررات بین المللی منتشر شده اعتبارات اسنادی و تسلط کامل بر مفاد UCP600 و کاربرد هر یک در مراحل مختلف یک اعتبار اسنادی می ­باشد.

معرفی اتاق بازرگانی بین المللی

• معرفی انواع مقررات بین المللی منتشر شده توسط اتاق بازرگانی بین المللی درخصوص اعتبارات اسنادی

معرفی UCP600 و مفاد مختلف این مقررات

• ماده 1 تا 39 مقررات UCP600
  • تفسیر هر ماده براساس متن انگلیسی و ترجمه فارسی
  • ذکر مثال­ ها و مطالعات موردی مرتبط با کاربرد هر ماده

اشاره ای مختصر به سایر مقررات مرتبط با اعتبارات اسنادی URR و ISBP

مدرس دوره

• معاون ارزی بانک
  • مدرس مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران

زمان برگزاری:

چهارشنبه ­ها 9 الی 30 آبان 1403

ساعت 8  الی 12

مدت دوره: 16 ساعت

روش­ های پرداخت در تجارت بین الملل

اعتبارات اسنادی و انواع آن

مخاطبان دوره:

کارکنان واحد ارزی

آموزش به صورت حضوری می باشد.

هزینه دوره به ازای هر نفر:  45.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279