جدول دوره های کوتاه مدت آبان ماه سال 1403

دوره آموزشی

بانکداری باز، استراتژی ها، فرصت ها و تهدید ها

امروزه  توسعه بانکداری باز نه به عنوان یک انتخاب که به عنوان یک الزام در پیش روی بانک هاست و بانکداری باز، بانکداری آینده است. مشتریان با تجربه کاربری بالا، رقابت شدید، رقبای چابک و خلاق و عوامل دیگر باعث شده بانکداری بسته و سنتی قدیم دیگر معقول و به‌صرفه نباشد. با توجه به توسعه مفاهیم و کاربردهای بانکداری باز و همکاری با فین تک­ ها، همچنین ارائه راهکارهای توسعه API ها توسط شرکت­ های فناوری اطلاعات در کشور، زمینه­ های مناسبی جهت توسعه مدل­ های جدید کسب و کار بانکی برای بانک ­ها فراهم شده و بانک مرکزی گام‌های نخست برای تطبیق با این شرایط را برداشته ‌است. بر این اساس حرکت به سمت بانکداری باز و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های همکاری با کسب ‌وکارهای نوآورانه و فین تک‌ها به‌عنوان یکی از راهبردهای بانک ها می‌تواند افق روشنی برای حفظ بقا و موجودیت خدمات بانکی ترسیم نماید. به عبارت دیگر بانکداری باز، به‌ عنوان پارادایم جدیدی که به سرعت در صنعت بانکداری دنیا در حال رواج است، گستره عملیات بانکداری را به فضایی فراتر از شبکه بانکی توسعه داده و بانک‌ها را در نقش تأمین‌کننده بستر و سکو (Platform) عملیات بانکی قرار داده است. به صورتی که در چارچوب ضوابط قانونی و امنیتی‌، سایر بازیگران (فین تک‌ها) اجازه می‌یابند با طراحی محصولات نوآورانه بر بستر بانک‌ها، خدمات نوین و جدیدی را به مشتریان ارائه دهند.

هدف از برگزاری دوره آشنایی و بالا بردن سطح دانش علمی و کاربردی کارشناسان و مدیران بانکی با مفاهیم و تحولات پیرامون موضوع بانکداری باز و تأثیرات آن بر مدل کسب وکار بانک­ ها می ­باشد.

مفاهیم و استراتژی­ های بانکداری باز

مفاهیم بانکداری به عنوان پلتفرم (Banking as a Platform)

تعاریف و مفاهیم API ها

استراتژی­ های توسعه API های بانکی

مفاهیم و تعاریف استارت اپ های فناوری های مالی (Fintech)

استراتژی­ ها و مدل­ های تعامل با فین تک ­ها

بررسی تجارب موفق

مدرس دوره

محقق پیشین پسا دکتری در دانشگاه جیاتونگ شانگ های و شرکت علی بابای چین

• مولف، مترجم کتاب و نویسنده مقالات
  • مدرس دانشگاه

زمان برگزاری:

13 و 20 آبان 1403

ساعت 8 الی 12

مدت دوره: 8 ساعت

آشنایی با موضوعات بانکداری الکترونیک

و کسب و کارهای الکترونیکی

مخاطبان دوره:

مدیران و کارشناسان بانکی علاقمند به

توسعه API های بانکی و فین­ تک ­ها

آموزش به صورت حضوری می باشد.

هزینه دوره به ازای هر نفر:  24.500.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279