جدول دوره های کوتاه مدت اردیبهشت ماه سال 1403

دوره آموزشی

قانون گذاری در فناوری بلاکچین

بلاک­چین، به عنوان یک تکنولوژی نوظهور، امکانات فراوانی را فراهم می­ کند. از جمله امنیت بالا، شفافیت، عدم نیاز به واسطه ­ها و کاهش هزینه­ ها. با این وجود مسئله قانونی و تنظیماتی که برای استفاده از این تکنولوژی وجود دارد، بسیار پیچیده است. قانون­ گذاری برای بلاک­چین اهمیت زیادی دارد، زیرا می­ تواند اطمینان بخشی برای استفاده از این تکنولوژی فراهم کند و از طرفی، می ­تواند ­به راهنمایی برای حفظ حقوق و مزایای افراد و سازمان­ ها در این محیط کمک کند. همچنین، قانون­ گذاری می ­تواند به وضوح تعیین کند که چه اطلاعاتی باید در بلاک­چین ذخیره شود و چه اطلاعاتی نباید و چگونه اطلاعات در بلاک­چین ذخیره شوند. در نتیجه اهمیت قانون­ گذاری در این زمینه بسیار بالاست و تأثیر مهمی بر استفاده از تکنولوژی دارد.

این دوره آموزشی به عنوان یک فرصت برای کسب دانش در زمینه فناوری بلاک­چین، ارائه می­ شود. در این دوره، شما با مفاهیم اساسی بلاک­چین آشنا می­ شوید و به ارائه مزایا و معایب آن در مقابل روش­ های سنتی پرداخته می­ شود. همچنین  کاربردهای بلاک­چین در صنایع مختلف را مورد بررسی قرار می ­دهد و به مسائل قانونی مرتبط با این فناوری می ­پردازد. این دوره مناسب برای علاقه­ مندان به فناوری بلا­کچین و همچنین کسانی است که در زمینه ­های مختلف از جمله حقوق، مدیریت ریسک و مهندسی اطلاعات فعالیت می­ کنند.

مقدمات فناوری بلاک­چین

30 اردیبهشت 1403

ساعت 9 الی 12

دریافت فایل دوره

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

8,000,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی و صدور گواهی­نامه می باشد.

آموزش به صورت آنلاین می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279