جدول دوره های کوتاه مدت اردیبهشت ماه سال 1403

دوره آموزشی

چالش ها و راهکارهای حسابرسی چرخه اعتباری بانک ها

بنا به توصیه کمیته بال مستتر در نسخه جدید، تحت عنوان ناظرین بانکی و حسابرسان داخلی بانک‌ها منتشر شده در ژانویه 2002، الزام به تشکیل حوزه‌های حسابرسی داخلی در بانک‌ها نموده است. به دلیل پیچیده ­تر شدن عملیات بانکی، رشد فزاینده آن و رسیدگی به عملیات مختلف اجرایی آن که مستلزم افزایش ظرفیت حرفه‌ای حسابرسان داخلی شبکه بانکی است، با توجه به برداشت ­های متفاوت حسابرسان از موضوع واحد، شایسته است برای نخستین بار نسبت به تبیین و تشریح دو حوزه حسابرسی و بازرسی در بخش تخصیص منابع دوره ای برگزار گردد.

علل درون سازمانی مطالبات غیرجاری شبکه بانکی کدام است؟

تقریباً اغلب بانک‌ها به روش­ های مرسوم خویش نسبت به ظرفیت سنجی و اعتبار سنجی بنگاه‌های مختلف اقتصادی اقدام می‌نمایند روش علمی و صحیح آن کدام است و اشکالات تخصیص سرمایه گردش به میزان 90 درصدی فروش کدام است؟

استاندارد یک گزارش بررسی سرمایه درگردش کدام است و مواردی که اغلب کارشناسان گزارش آرایی می‌نمایند یا مشتری ذی‌حق را از گرفتن تسهیلات محروم ویا افرادی که شایسته دریافت تسهیلات نمی ­باشند کدام است؟

نحوه‌ی صحیح بررسی طرح‌های ایجادی، توسعه و تکمیل به چه ترتیب می‌باشد و کارشناسان در چه مواردی در گزارشات آرایی می‌نمایند یا مشتری ذی‌حق را از گرفتن تسهیلات محروم می‌نمایند کدام است؟

علل ابطال قراردادهای عقود اسلامی از سوی دادگاه‌ها کدام است؟

مسئولیت طولانی شدن طرح و افزایش سرمایه گذاری طرح بدون بروز حوادث قهری و پیش بینی نشده بر عهده چه کسی است؟ ناظر، کارشناس یا ارکان اعتباری یا هر سه؟

ریسک‌های نادیده گرفتن پیش بینی گردش وجوه نقد در میزان و مدت تخصیص منابع چیست؟

شرایط دین حال کمی تسهیلات کدام است و علل خودداری شبکه بانکی از مفاد این بخشنامه کدام است؟

مدرس دوره

جناب آقای اصغر پورمتین

• 45 سال سابقه کار در اموراعتباری، نظارت و کارشناسی بر طرح ها
  • کارشناس ارشد علوم اقتصادی
  • 35 سال سابقه تدریس و 10 سال سابقه همکاری با مؤسسه عالی آموزش بانکداری
  • مؤلف کتب و مقالات متعدد

مخاطبان دوره:

کلیه ارکان نظارتی اعتباری، رؤسای اداره اعتبارات کل

کارشناسان اعتباری، ناظرین اعتباری

ادارات پیگیری وصول مطالبات، ادارات حقوقی

حسابرسان داخلی، سازمان بازرسی کل کشور

بازرسان

آشنایی با فن گزارش نویسی

آشنایی با روش ­های تخصیص منابع و

برقراری تعهدات

زمان تشکیل دوره:

16 اردیبهشت 1403

ساعت 8 الی 16

دریافت فایل دوره

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

29,500,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده، ناهار و صدور گواهی­نامه می باشد.

آموزش به صورت حضوری می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279