جدول دوره های کوتاه مدت اردیبهشت ماه سال 1403

دوره آموزشی

بررسی و تبیین صورت های مالی نمونه مؤسسات اعتباری از منظر

مقررات ابلاغی بانک مرکزی و استانداردهای حسابداری

(بخشنامه شماره 01/11654 مورخ 1401/1/21 بانک مرکزی)

صورت­ های مالی،‌ ارائه ساختاریافته وضعیت مالی و عملکرد مالی واحد تجاری است. هدف صورت­ های مالی، ارائه اطلاعاتی درباره وضعيت مالی، عملکرد مالی و جریان­ های نقدی واحد تجاری است که برای تصميم‌گیری‌های اقتصادی طيف گسترده‌ای از استفاده‌کنندگان مفيد باشد. از طرفی با توجه به تغییرات به‌عمل ‌آمده در برخی از استانداردهای حسابداری که لازم الا‌جرا نیز می‌باشند، نظیر استاندارد حسابداری شماره 1، 2 و ... به ترتیب تحت عناوین «ارایه صورت‌های مالی»، «صورت جریان­ های نقدی» و ... ، ‌و همچنین برخی احکام ضوابط و مقررات ابلاغی، بانک مرکزی در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی خود و با همکاری کمیته فنی سازمان حسابرسی و سایر خبرگان حرفه صورت‌های مالی نمونه مؤسسات اعتباری را با هدف ارتقای شفافیت صورت‌های مالی و تأمین نیازهای اطلاعاتی ذی‌نفعان، بازنگری نموده و تحت عنوان «ويرايش ششم صورت‌های مالی نمونه مؤسسات اعتباری» جهت اجرا به شبکه بانکی ابلاغ نموده است. در این دوره علاوه بر تببین مجموعه کامل صورت‌های مالی نمونه مؤسسات اعتباری، مهمترین تغییرات صورت‌گرفته در «ويرايش ششم صورت‌های مالی نمونه مؤسسات اعتباری» تشريح خواهد شد.

تبیین برخی ضوابط و مقررات ابلاغی بانک مرکزی مرتبط با تهیه و استفاده از گزارشگری و صورت‌های مالی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری نظیر؛ ضوابط مرتبط با مباحث محاسبه و تقسيم سود مشاع، شناسایی درآمد مؤسسات اعتباری و ....

بحث و بررسی در خصوص مجموعه کامل صورت‌های مالی نمونه مؤسسات اعتباری

ارایه نکات مرتبط با تغییرات صورت‌گرفته در «ويرايش ششم صورت‌های مالی نمونه مؤسسات اعتباری» براساس استانداردهای حسابداری شماره 1، 2، 31، 34، 35، 36، 37 به ترتیب تحت عناوین «ارایه صورت‌های مالی»، «صورت جریان های نقدی»، «دارايی های غيرجاری نگهداری شده برای فروش و عمليات متوقف شده»، «رویه ­های حسابداری، تغییر در برآوردهای حسابداری و اشتباهات»، «مالیات بردرآمد»، «ابزارهای مالی‏‏‏‏- ارایه» و «ابزارهای مالی‏- افشا»

حل مسأله پیرامون استانداردها و ضوابط مورد بحث

مدرس دوره

• دانشجوی دکتری حسابداری
  • عضویت در اکثر کارگروه‌های تدوین مقررات بانکی
  • مدرس دانشگاه و بانک

مخاطبان دوره:

کارکنان واحدهای: بازرسی، حسابداری، مالی، ارزی

24 ساعت

آشنایی با ساختار صورت‌های مالی بانک‌ها و اقلام مختلف آن

آشنایی با برخی استانداردهای حسابداری

آشنایی با برخی ضوابط و مقررات ابلاغی بانک مرکزی

زمان تشکیل دوره:

شنبه ­ها 1 اردیبهشت الی 19 خرداد 1403

ساعت 14 الی 18

دریافت فایل دوره

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

69,000,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

آموزش به صورت حضوری می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279