جدول دوره های آموزش حرفه ای آبان سال 1401

تاریخ برگزاری:

شنبه ها 7 الی 21 آبان

ساعت 8:30 الی 12:30

آموزش به صورت آنلاین می باشد.

مهلت ثبت نام:

4 آبان 1401

هزینه دوره به ازای هر نفر:

11.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی و صدور گواهی­نامه می باشد.

در چند سال اخیر، با توجه به توسعه فناوری­ های کاربردی از جمله فناوری اطلاعات و تغییرات گسترده در مدل های کسب وکار، سازمان ها و مؤسسات مالی با افزایش جدی در ریسک ­های عملیاتی و کسب‌ وکار مواجه شده اند. همچنین چگونگی مدیریت و راهبری فعالیت­ های سازمان و بانک‌ها و استقرار حاکمیت شرکتی، هم راستا با نیازهای ذینفعان، مقررات و الزامات داخلی و بین‌المللی، بازار و ریسک‌ های کسب وکار و فرهنگ سازمان به عنوان مهمترین چالش­ های پیش رو در همه صنایع و خصوصا صنعت بانکی مطرح گردیده است. به منظور برطرف نمودن چالش­ های مذکور، در چند سال اخیر در سطح بین‌المللی استقرار مفهوم GRC مورد توجه جدی قرار گرفته است. استقرار GRC تمامی فعالیتهای سازمان در سه حوزه حاکمیت، مدیریت ریسک و انطباق با الزامات را پوشش می­ دهد. فرایندهای مرتبط با حاکمیت (Governance)، ساختاری برای راهبری و اعمال اختیارات لازم در راستاي حصول اهداف استراتژيک سازمان ارائه می­ نماید؛ مدیریت ریسک، شامل فرایندهای شناسایی، تحلیل، ارزیابی و کنترل ریسک می­ باشد؛ و انطباق با الزامات به معنای استقرار فرایندهای لازم در اطمینان از اجرای قوانین و استانداردهای داخلی و خارجی است که برای کسب وکار مورد نظر تعریف شده­ اند.

اجرای مدل یکپارچه GRC، نیازمند تعریف و ایجاد ارتباطات واضح و بدون ابهام میان نقش‌ها و مسئولیت‌ها در این فرایندها می باشد. همچنین برای پیشبرد این فرایندهای در هم آمیخته لازم است تا یک نقطه مرجع در سازمان تعیین و منابع اطلاعاتی مشترک ایجاد شوند. برای استقرار GRC، بررسی و مطالعه چارچوب‌ها و استانداردهای این حوزه از جمله الزامات استقرار حاکمیت شرکتی، چارچوب کنترل داخلی، چارچوب مدیریت ریسک یکپارچه و مدل سه لایه دفاعی ضروری است. با پیاده‌سازی صحیح GRC، انتظار می‌رود که تصمیمات جامع‌تر، مبتنی بر ریسک و به منظور کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری سازمان‌ها و بانک‌ها قابل حصول باشد.

نظام کنترل داخلی

مدل حاکمیت شرکتی

مدل سه لایه دفاعی

چارچوب کنترل داخلی کوزو (COSO)