جدول دوره های آموزش حرفه ای آبان سال 1401

تاریخ برگزاری:

18 و 25 آبان

ساعت 8:30 الی 12:30

آموزش به صورت آنلاین می باشد.

مهلت ثبت نام:

16 آبان 1401

هزینه دوره به ازای هر نفر:

7.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی و صدور گواهی­نامه می باشد.

متغیر بودن قوانین رقابتی در دنیای کسب وکار و پارامترهای عرضه و تقاضا، فرایند ارائه محصول جدید به بازار را با اهمیت خاصی جلوه داده است. اکثر سازمان ها امروزه بیش از هر زمان دیگری دریافته اند که صرف تکیه و اعتماد به اهرم‌های رقابتی سنتی مانند افزایش کیفیت، کاهش هزینه و تمایز در فروش محصولات و خدمات بیشتر کافی نبوده و در عوض مفاهیمی همچون سرعت، چابکی و انعطاف پذیری در رقابت، نمود قابل توجهی پیدا کرده‌اند و گرایش به سمت ارائه محصولات و خدمات جدید به بازار خود دلیل موجهی بر این تغییر نگرش است. از این­ رو سازمان‌ها ضمن نیاز به بهره ­مندی از روش‌های نوین برای توسعه محصولات خود، می بایست با طراحی­ های بین بخشی و استفاده از برایند تفکرات نخبگان سازمان، نسبت به طراحی محصولات فراتر از شرایط حاضر اقدام کنند تا آن­ ها را در کوران رقابت با رقبای خود در سطح قابل قبولی از موفقیت قرار دهند.

طراحی و برنامه‌ريزی محصول فعاليتی است كه هدف از آن تعيين ويژگی­ های محصولی است كه توسط واحد طراحی و توسعه محصول ارائه می شود. اين كار مستلزم جمع‌آوری اطلاعات درخصوص نيازهای مصرف‌كنندگان، نتايج پژوهش های واحد تحقيق و توسعه، تعیین دوره عمر محصول، شناخت سياست های سازمان، رصد عملکردی رقبا، كاربرد محصول، نیازهای فصلی مشتریان و… می باشد.

طراحی و برنامه‌ريزی محصول از وظايف هميشگی مديريت توليد می باشد و طراحی محصول ارتباط بين بخش­ های بازاريابی و توليد است. بخش بازاريابی خصوصيات عمومی محصول را تعيين می کند و بخش توليد مشخصات فنی محصول را طوری تعيين می نماید كه خصوصيات عمومی فوق بصورت مؤثرترين و كاراترين شكل ممكن باشد.

تعريف يا شناخت محصول از ديدگاه­ های مختلف

بررسی آمیخته محصولات و شناسایی خط محصولات و نحوه تدوین آن

آشنایی با نحوه رصد رفتار رقبا و ارزیابی محصولات آن­ ها

آشنایی با روش­ های ایده پردازی درحوزه محصول