موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نیمسال اول سال تحصیلی 73-1372 با پذیرش تعداد 37 دانشجو در مقاطع کارشناسی پیوسته رشته مدیریت امور بانكی فعالیت ­های آموزشی خود در دوره­ های بلندمدت را به همت والای مرحوم و مغفور جناب آقای بلال خیرآور در كلان شهر تبریز آغاز نمود. واحد تبریز در واقع یکی از قطب­ های آموزشی موسسه عالی آموزش بانكداری ایران در شهرستان­ های كشور محسوب شده، و در راستای پوشش به نیازهای آموزشی كاركنان سیستم بانكی و موسسات مالی و اعتباری شهرستان­ های استان آذربایجان شرقی و استان های مجاور این استان از قبیل استان آذربایجان­ غربی، اردبیل، کردستان، و کرمانشاه فرصت بهره ­مندی این عزیزان از آموزش­ های بلندمدت و كوتاه مدت موسسه را مهیا ساخته است. موسسه در راستای توسعه فعالیت ­های آموزشی بلندمدت خود در شهر تبریز علاوه بر مقطع کارشناسی پیوسته مدیریت امور بانکی، در نیمسال اول سال تحصیلی 81-1380، نیمسال دوم 84-1383 و نیمسال اول سال تحصیلی 88-1387 اقدام به پذیرش دانشجو به ترتیب در مقاطع كاردانی رشته امور بانكی، كارشناسی ناپیوسته و كارشناسی ارشد رشته­ های مدیریت امور بانكی، حسابداری بانكی و بانکداری اسلامی نمود.

علاوه بر آموزش در دوره­ های بلندمدت، برگزاری دوره­ های كوتاه مدت تخصصی در حوزه بانكداری و در سطوح مقدماتی، میانی و پیشرفته، دوره های مهارت های انجام عملیات صرافی برای شرکت های تضامنی صرافی از جمله دیگر فعالیت­ های آموزشی این واحد می­ باشد كه بنا به درخواست بانك­ ها و موسسات مالی ارائه و برگزار می­ گردد.

نظر به اهمیت كیفیت آموزش، موسسه همواره از جمع اساتید محترم دانشگاه ها و همچنین كارشناسان و متخصصین سیستم بانكی بهترین مدرسان را انتخـاب و استفاده نموده است. در حال حاضر واحد تبریز با حدود 50 نفر از بهترین مدرسان دانشگاهی اعم از استاد، دانشیـار، استادیـار و مربی و مدرسان مجرب و متخصص سیستم بانكی استان همكاری مستمر دارد که امید است همچنان در جهت اهداف عالی موسسه ادامه یابد.

در حال حاضر واحد تبریز در ساختمانی مجزا با تعدادی كلاس های مجهز به امكانات آموزشی، در فضای آموزشی مناسب در بهترین نقطه شهر مشغول به فعالیت می باشد.

تا پایان شهریور ماه 1396 در مجموع حدود 940 نفر در مقاطع كاردانی، كارشناسی پیوسته و ناپیوسته، 91 در مقطع كارشناسی ارشد و 3643  نفر در دوره ­های ضمن خدمت فارغ ­التحصیل شده ­اند. علاوه بر این تاكنون 127319 نفر-ساعت آموزش در دوره ­های كوتاه مدت و تخصصی در این واحد برگزار شده است.

تعداد فارغ ­التحصيلان واحد تبریز در مقاطع مختلف تا پايان شهريور ماه 1396

مقطع تحصيلی