جدول دوره های کوتاه مدت آبان ماه سال 1403

دوره آموزشی

شبکه (Network +) و مفاهیم شبکه

نتورک پلاس(Network+) یک گواهینامه حرفه‌ای است که برای تأیید دانش و مهارت‌های لازم در حوزه‌ی شبکه‌های کامپیوتری، توسط شرکت CompTIA ارائه می‌شود. این گواهینامه از مهم‌ترین گواهینامه‌های این حوزه است. هر دوره پیشرفته ای نیازمند شناخت مفاهیم اولیه و اصول مقدماتی است. دوره نتورک پلاس دوره آغازین و پایه ای برای ورود به دنیای شبکه است. دوره network plus ارائه شده توسط شرکت comptia است که شما پس از این دوره با انواع شبکه­ های کامپیوتری مثل دامین و ورک گروپ (Domain ،workgrop)، توپولوژی­ های شبکه، انواع اتصالات و انواع مدیاهای ارتباطی و همچنین نحوه اتصال از راه دور (remote access) آشنا خواهید شد.

همچنین در طول این دوره با آدرس دهی­ های منطقی (IP addressing ,routing ,subnetting) لایه­ های شبکه، انواع تجهیزات فیزیکی شبکه (سوئیچ، روتر و سرورها)، انواع ارتباطات مجازی آشنا خواهید شد.

فناوری اطلاعات عرصه نوینی را به منظور پیشرفت افراد و جوامع در دنیای امروز به روی همگان گشوده است. بدون شک از دانش شبکه می‌توان به عنوان یکی از مهم‌ترین این تخصص‌ها نام برد. بدیهی است با توجه به گسترش روزافزون سیستم‌های تحت شبکه و اینترنت، لزوم تربیت افراد متخصص در زمینه طراحی و مدیریت سیستم‌های شبکه‌های کامپیوتری حس می‌گردد. کسب مهارت در زمینه Network+ و به تبع آن مهارت در پیاده‌سازی و اجرای شبکه‌های پایه به رفع مشکلات سازمان‌ها در این حوزه کمک شایانی می‌کند.

تئوری شبکه

• انواع شبکه، استانداردهای شبکه و مدل مفهومی OSI، متدهای انتقال داده

رسانه انتقال داده شبکه ای سیمی

• رسانه های مسی، رسانه های فیبر نوری، نصب رسانه های شبکه ای

رسانه های شبکه ای بی سیم

• شبکه های وایرلس، تجهیزات شبکه ای وایرلس و اجزای آن، استقرار تکنولوژی وایرلس، اینترنت اشیاء

پیاده سازی شبکه

• توپولوژی شبکه های فیزیکی، توپولوژی شبکه های منطقی
  • شبکه های اترنتی، تجهیزات شبکه
  • متدهای آدرس دهیTCP / IP و تحویل داده ها
  • پروتکلTCP / IP، آدرس دهی IPv4، آدرس دهی پیش فرض
  • چگونگی ساخت آدرس هایIP با توجه به نیازهای مورد نظر، آدرس دهی IPv6

روتینگ و سوییچینگ

• سوئیچینگ، مسیریابی پکت های شبکه، مسیریابی آی پی های استاتیک و دینامیک
  • VLANبندی

پیاده سازی TCP/IP

• تخصیص آدرسIP، شیوه های نامگذاری، کاربرد TCP/IP، پروتکل های رایج TCP/IP

تجزیه و تحلیل امنیت شبکه

• مقدمه ای بر امنیت شبکه، خط مشی های امنیتی شبکه، کنترل امنیت شبکه های فیزیکی، حملات رایج شبکه ای

پیاده سازی امنیت در شبکه

• احراز هویت، کنترل دسترسی، امنیت پورت، سرویس و پروتکل ها
  • امنیت شبکه های وایرلس، پچ ها و به روز رسانی های امنیتی، تکنیک های کاهش خطرات امنیتی

زیرساخت شبکه های WAN

• مفاهیم اولیه WAN، متدهای اتصالات شبکه های WAN، فن آوری های انتقال داده در شبکه هایWAN ، VoIP

رایانش ابری و تکنیک های مجازی سازی

• فن آوری های مربوط به مجازی سازی، فن آوری های ذخیره سازی تحت شبکه، پردازش ابری

شبکه های ریموت

• معماری شبکه های ریموت، پیاده سازی شبکه های ریموت و نحوه دسترسی، شبکه های خصوصی مجازی

مدیریت شبکه

• مونیتورینگ شبکه، مستند سازی شبکه، پیاده سازی استانداردهای شبکه، بهینه سازی عملکرد شبکه ها
  • اطمینان بخشی از تداوم کسب و کار

مدرس دوره

• کارشناس اداره نظام های پرداخت – بانک مرکزی ج.ا.ا

زمان برگزاری:

شنبه­ ها و سه شنبه ­ها 19 آبان الی 20 آذر 1403

ساعت 15 الی 18

مدت دوره: 30 ساعت

فاقد پیش ­نیاز

مخاطبان دوره:

کارکنان واحدهای:

فناوری اطلاعات

نرم افزار

سخت افزار

آموزش به صورت آنلاین می باشد.

هزینه دوره به ازای هر نفر:  69.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی و صدور گواهی­نامه می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279