اختصاصی

ویژه بانک مرکزی

بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی

محتوای دوره

بانک ها برای خلق ارزش برای ذی نفعان خود، اقدام به تدوین استراتژی و برنامه های عملیاتی می کنند، و برای تحقق بخشیدن به استراتژی، ساختار سازمانی و فرآیندهای مختلف را استقرار می دهند و سیستم های مختلف فناوری اطلاعات را به کار می گیرند، انحراف در اهداف هرکدام از اجزا منجر به انحراف از اهداف خلق ارزش در بانک می شود. از این رو بانک ها برای تحقق اهداف مربوط به ارزش آفرینی، نیازمند آن هستند که ریسک را در سطح سازمان به صورت یکپارچه مدیریت کنند، تا اطمینان حاصل کنند که استراتژی هایی که در راستای خلق ارزش تدوین شده اند، تحقق می یابند. این مهم زمانی تحقق می یابد که مدیران سازمان با مدیریت ریسک آشنا باشند.

طراحی شده برای  یادگیری:

تاریخچه ERM

آشنایی با سوگیری های شناختی در رابطه با مدیریت ریسک

خلق ارزش با نگاه به ERM

استقرار حاکمیت ERM

ارتباط ERM با الزامات نظارتی

استقرار ERM

شناسایی ریسک ها

ارزیابی ها

طبقه بندی ها

کنترل ریسک ها

پاسخ به ریسک ها

گزارشگری های ریسک

ایجاد فرهنگ ریسک در سازمان

مخاطبان دوره:
    • مدیران بانک­ ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی

مدت دوره: 8 ساعت   مدت دوره:

مدرس دوره

• صاحب نظر و مؤلف کتب و مقاله در حوزه ریسک
    • مدرس مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران

• داشتن مدرک کارشناسی حسابداری، مدیریت، اقتصاد، MBA و حداقل 5 سال تجربه کاری

شرایط ثبت نام:

مسئولین آموزش بانک­ ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی می توانند از طریق مکاتبه با معاونت آموزشی مؤسسه درخواست خود برای برگزاری این دوره آموزشی را به صورت اختصاصی ارسال نمایند.

حداکثر تعداد شرکت کننده در هر دوره: 15 نفر

هزینه کل دوره:  125.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل هزینه آموزشی و گواهی­نامه می باشد و سایر هزینه ­ها (میان وعده و ناهار) طبق فاکتور اعلام می ­گردد.

شماره تماس: 27899279 - 27899284

آدرس: خیابان پاسداران، سه راه ضرابخانه، پلاک 195