جدول دوره های کوتاه مدت مهرماه سال 1403

دوره آموزشی

اینکوترمز 2020

در دوره آموزشی مذکور اصطلاحات تجاری بین المللی که به صورت استاندارد از سوی اتاق بازرگانی بین المللی(ICC) معرفی شده، براساس آخرین ویرایش این مقررات تحت عنوان اینکوترمز 2020 بیان خواهد شد. در معاملات تجارت بین الملل ممکن است انواع توافق بین طرف­ های درگیر در معامله تجاری انجام گیرد و طرف­ های درگیر هر یک از اصطلاحات مذکور را برای معامله تجاری خود انتخاب نمایند. بانک به عنوان یکی از مهمترین نهادهای درگیر در معاملات تجاری خصوصا” در معاملات تجارت بین الملل، می بایست با انواع توافقات بین سایر طرف ­ها آشنا بوده، تا به عنوان یکی از طرف­ های مهم بتواند به درستی نقش خود را در یک معامله تجاری ایفا نماید. بنابراین کلیه کارکنان واحدهای ارزی بانک­ ها می باید با اصطلاحات مذکور آشنایی کامل داشته و ریسک های مرتبط با آن ­ها را بشناسند. مسئله مهم دیگر، علاوه بر معرفی اصطلاحات مذکور براساس استاندارد بین المللی ICC ، آشنایی با مقررات داخلی وضع شده در مورد این اصطلاحات است که در این دوره علاوه بر معرفی و تشریح این اصطلاحات، به مقررات بانک مرکزی درخصوص اینکوترمز نیز اشاره خواهد شد و مواردی که رعایت آن­ ها در هنگام ارائه خدمات مرتبط به مشتریان، الزام آور شده، بیان خواهد شد.

مقدمه و معرفی اینکوترمز

• مفهوم اینکوترمز
  • اهداف اتاق بازرگانی بین المللی از معرفی اصطلاحات اینکوترمز
  • انواع توافقات بین طرف­ های درگیر در معامله تجاری بین المللی و کاربرد اینکوترمز در این توافقات

معرفی اصطلاحات مختلف اینکوترمز 2020

• تقسیم بندی گروه­ های مختلف اینکوترمز و بیان کلی مفهوم هر گروه
  • معرفی اصطلاحات هریک از گروه ­های اینکوترمز و بیان هزینه­ ها و مسئولیت­ های طرف­ های معامله در هر اصطلاح و نقطه انتقال ریسک

(EXW - FAS – FOB – FCA – CFR – CPT – CIF – CIP – DAP – DPU – DDP)

• مقایسه اصطلاحات مختلف و کاربرد هریک در انواع توافق بین طرف­ های درگیر درمعامله

مقررات بانک مرکزی ج.ا.ایران درمورد کاربرد اینکوترمز

• اصطلاحات قابل قبول از دید مقررات بانک مرکزی
  • مقررات بانک مرکزی درخصوص بکارگیری انواع اصطلاحات اینکوترمز

مقایسه اینکوترمز 2020 با ویرایش قبلی این مقررات در سال 2010 و بیان تفاوت های آن ­ها

مدرس دوره

• معاون ارزی بانک
  • مدرس مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران

زمان برگزاری:

28 مهر 1403

ساعت 8 الی 16

مدت دوره: 8 ساعت

مبانی تجارت بین الملل

مخاطبان دوره:

کارکنان واحد ارزی

آموزش به صورت حضوری می باشد.

هزینه دوره به ازای هر نفر:  29.500.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده، ناهار و صدور گواهی­نامه می باشد.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 29959280 - 29959279