جدول دوره های کوتاه مدت تیرماه سال 1403

فاقد پیش نیاز

مخاطبان دوره:

کارکنان شعب

آموزش به صورت حضوری می باشد.

هزینه دوره به ازای هر نفر:  24.500.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

اعتبار اسنادی مولود تضادی است كه فی‌مابین منافع خریـدار و فروشـنده وجود دارد و از این‌رو پوشش دهنده ریسک‌های طرفین در معاملات تجاری می‌باشد. در حال حاضر اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی به عنوان یكی از مهم‌ترین روش‌های پرداخت محسوب شده و عملاً ارتباط بین خریدار و فروشنده را در دو نقطه مختلف تسهیل می‌نماید. بنابراین اولین و مهم‌ترین کارکرد اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی، تسهیل در مبادلات تجاری به عنوان یک روش پرداخت در داخل کشور می‌‌باشد. کارکرد مهم دیگر اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی، کارکرد تأمین مالی آن برای متقاضی و ذینفع می‌باشد. در دوره آموزشی اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی تلاش می‌شود ضمن مروری اجمالی بر سیر تاریخی موضوع، آخرین الزامات ناظر بر ابزار مورد اشاره با تمرکز بر دو کارکرد برشمرده شده فوق به نحو مناسبی برای فراگیران ارائه و تبیین شود. هدف از برگزاری این  دوره تسلط مخاطبان بر سیر تاریخی تغییرات مربوط به الزامات اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی، آشنایی با مفاهیم اصلی اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی، آشنایی با ماهیت، نقش، کارکرد و همچنین فرآیند اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی، آشنایی با الزامات تنزیل اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی و تسلط بر نحوه محاسبه و اخذ تعرفه‌های ناظر بر فرآیند اعتبار اسنادی داخلی ـ ریالی آشنایی با مقررات و روش‌های نظارت عملیاتی در نظام بانکداری بدون ربا می باشد.

ماهيت، نقش و کارکرد اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی

مفاهيم کليدی اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی

تبيين فرآيند گشايش، ابلاغ و اصلاح اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی و چگونگی ارائه اسناد از سوی متقاضی و ذی نفع اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی

تبيين چگونگی بکارگيری عقود مرابحه، استصناع و جعاله در اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی