جدول دوره های کوتاه مدت دی ماه سال 1402

زمان تشکیل دوره:

19 و 26 دی 1402

ساعت 8 الی 12

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

20,000,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

دوره به صورت حضوری تشکیل می شود

شعب بانک­ ها

فاقد پیش نیاز

اعتبار اسنادی مولود تضادی است كه فی مابین منافع خريـدار و فروشـنده وجود دارد و از اين‌رو پوشش دهنده ريسک‌های طرفين در معاملات تجاری می باشد. در حال حاضر اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی به عنوان يكی از مهم‌ترين روش‌های پرداخت محسوب شده و عملاً ارتباط بين خريدار و فروشنده را در دو نقطه مختلف تسهيل می نماید. بنابراين اولين و مهم‌ترين کارکرد اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی، تسهيل در مبادلات تجاری به عنوان يک روش پرداخت در داخل کشور می باشد. کارکرد مهم ديگر اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی، کارکرد تأمين مالی آن برای متقاضی و ذينفع می باشد. در دوره آموزشی اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی تلاش می شود ضمن مروری اجمالی بر سير تاريخی موضوع، آخرين الزامات ناظر بر ابزار مورد اشاره با تمرکز بر دو کارکرد برشمرده شده فوق به نحو مناسبی برای فراگيران ارائه و تبيين شود. هدف از برگزاری این دوره تسلط مخاطبان بر سير تاريخی تغييرات مربوط به الزامات اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی، آشنايی با مفاهيم اصلی اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی، آشنايی با ماهيت، نقش، کارکرد و همچنين فرآيند اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی، آشنايی با الزامات تنزيل اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی و تسلط بر نحوه محاسبه و اخذ تعرفه‌های ناظر بر فرآيند اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی، آشنایی با مقررات و روش‌های نظارت عملیاتی در نظام بانکداری بدون ربا می باشد.

ماهيت، نقش و کارکرد اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی

مفاهيم کليدی اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی

تبيين فرآيند گشايش، ابلاغ و اصلاح اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی و چگونگی ارائه اسناد از سوی متقاضی و ذینفع اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی

تبيين چگونگی بکارگيری عقود مرابحه، استصناع و جعاله در اعتبار اسنادی داخلی ـ ريالی