جدول دوره های کوتاه مدت تیرماه سال 1402

آموزش به صورت حضوری می باشد

مهلت ثبت نام:

5 تیر 1402

هزینه ثبت نام دوره به ازای هر نفر:

28,500,000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده و صدور گواهی­نامه می باشد.

فاقد پیش ­نیاز

زمان تشکیل دوره:

یکشنبه ها 11 تیر الی 1 مرداد

ساعت 8 الی 12

برای هدایت یک کسب ‌و‌کار در سطح استانداردهای بین‌المللی، شناخت سیستم، منابع و چگونگی بکارگیری تکنولوژی برای کاهش قیمت محصولات و خدمات، افزایش رضایت مشتری و یافتن فرصت‌های جدید ضروری است. تشدید صحنه رقابت جهانی در محیطی که بصورت دائم در حال تغییر است، ضرورت واکنش­ های مناسب سازمان­ ها وشرکت­ ها را دو چندان کرده و بر انعطاف­ پذیری آن ها با محیط نامطمئن خارجی تأکید دارد. سازمان­ های امروزی در عرصه ملی و جهانی به منظور کسب جایگاهی مناسب و حفظ آن نیازمند به ره­گیری از الگوهای مناسب همچون مدیریت زنجیره تأمین در راستای تحقق مزیت رقابتی و انتظارات مشتریان هستند. مدیریت زنجیره تأمین، تلفیقی است از هنر و علم که در جهت بهبود دسترسی به مواد اولیه، ساخت محصولات و یا خدمات و انتقال آن به مشتری بکار می­ رود. زنجیره تأمین به عنوان یکی از جامع­ترین متدهای مدیریت عملیاتی کسب وکار به ویژه در سطوح کلان اقتصادی در دنیای امروز تحولات بسیار شگرفی را به وجود آورده است. بیشتر سازمان­ های پویا با بهره­ برداری از مدل ­ها، ابزارها و شیوه­ های زنجیره تأمین توانسته ­اند جریان­ ها و فرآیند­های کاری خود را بهینه سازند و در ساختارهای کاری و اجرایی خود تغییر ایجاد کنند. مدیریت زنجیره تامین، ‏ فعالیت­ های سازمان را طوری هماهنگ می‏ کند که مشتریان‏ بتوانند محصولاتی با کیفیت بالا و خدمات قابل‏ اطمینان با حداقل هزینه به دست آورند. لذا این حلقه گسترده از شرکت­ های تأمین ­کننده تا مصرف­ کنندگان بستر مناسبی است که از جانب بانک ­ها نیازمند پوشش برای ارائه انواع خدمات بانکی، مالی و... در راستای رفع کلیه نیازهای ایشان و ایجاد همبستگی است. از این رو لازم است بانک­ ها ضمن شناسایی زنجیره­ های تأمین اصلی در اقتصاد کشور، فعالیت­ های خود را در جهت پوشش کل شبکه زنجیره­ های تأمین به منظور کسب درآمد و سودآوری و افزایش سهم بازار متمرکز نمایند. برهمین اساس دوره آموزشی “مدیریت زنجیره تأمین در بانکداری جامع“با توجه به نیاز و ضرورت آن در بانک­ ها، تدوین شده و سعی می­ کند به صورت کاربردی و عملیاتی تمامی آیتم­ های مربوطه به شرح زیر را مورد بحث قرار دهد.

مقدمه، اصول، تعاریف و مفاهیم مدیریت زنجیره تأمین

تاریخچه، تحولات و سیر تکاملی مدیریت زنجیره تأمین