جدول دوره های آموزش حرفه ای بهمن و اسفند سال 1401

تاریخ برگزاری:

1، 8 و 10 بهمن

ساعت 8:30 الی 12:30

آموزش به صورت آنلاین می باشد.

مهلت ثبت نام:

28 دی 1401

هزینه دوره به ازای هر نفر:

11.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی و صدور گواهی­نامه می باشد.

تعدد قوانین مختلف و مشکلات اجرایی و قضایی باعث شده تا همکاران سیستم بانکی در ارزیابی وثایق دچار ابهام بوده و بعضاً به دلیل عدم رعایت نکات ظریف حقوقی نه تنها مطالبات بانک به طور کامل وصول نگردد، بلکه پرونده اجرایی مدت­ های طویل بدون اقدام باقی مانده و در برخی موارد ادعای اشخاص ثالث (علیرغم  تملیک و واگذاری ملک  به برنده مزایده) منجر به ابطال تمام اقدامات قبلی گردد و بعضاً منجر می شود تا پرونده تخلفات اداری ناخواسته برای همکار مربوطه ایجاد گردد. ضمن اینکه تنوع اراضی محل اجرای طرح­ ها اعم از اراضی مشاعی، واگذاری دولت، اوقافی و شرکت شهرک­ های صنعتی ایجاب می نماید تا رعایت نکات حقوقی اهمیت بیشتری یابد. در این دوره نکات کلیدی حقوقی در جهت تأمین حقوق بانک­ ها  و مؤسسات اعتباری و کارکنان آنان در ارزیابی وثایق بانکی آموزش داده می شود.

هدف از برگزاری دوره، آموزش کارکنان در جهت ارزیابی بهتر وثایق از حیث رعایت مقررات و نکات کلیدی حقوقی به منظور حفظ حقوق بانک­ ها و کارکنان آن و وصول بهتر و سریعتر مطالبات می باشد.

مدرس دوره

• کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی