جدول دوره های آموزش حرفه ای آذر سال 1401

تاریخ برگزاری:

16 آذر

ساعت 8:30 الی 16:30

آموزش به صورت حضوری می باشد.

مهلت ثبت نام:

13 آذر 1401

هزینه دوره به ازای هر نفر:

12.000.000 ریال به صورت خالص

هزینه دوره شامل محتوای آموزشی، میان وعده، ناهار و صدور گواهی­نامه می باشد.

از سال 2012 موضوع مدیریت ریسک به عنوان رویکردی نو در عرصه مدیریت استراتژیک مطرح و در بانکداری نوین در حال گسترش می باشد. سؤال اصلی این است که فرایند «طراحی استراتژی های بانک با محوریت ریسک­ های بانک» و تقدم و تاخر مراحل آن چگونه است؟ این هم اندیشی به دنبال شناخت مدلی است که از شناسایی ریسک های بانک­ ها برای توسعه استراتژی های مدیریت در بخش­ های مختلف بهره بگیرد. بدین منظور از مهمترین روش­ های ترکیبی می­ توان به دو روش فرایندی جهت تشخیص هزینه فایده و روش سناریوسازی از طریق نظریه بازی­ ها اشاره نمود. در هر کدام از دو روش فوق، از دو مرحله تحلیل مضمون برای استخراج مؤلفه­ های اثربخش و برای سطح بندی و روشن شدن تقدم و تأخر مؤلفه­ ها، از روش­ های مختلف الگوسازی ساختاری استفاده می­ شود. مهمترین و اصلی ترین رویکرد سناریوسازی و تحلیل استراتژی­ ها در بانکداری نوین استفاده از نظریه بازی­ ها است که در سطح کلان و خرد بانک و فضای اقتصادی مورد استفاده است.

مدرس دوره

• فوق دکتری مدل سازی
  • سابقه تدریس در دانشگاه
  • مؤلف کتب و مقالات متعدد

• مدیران بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی

مهمترین هدف بانک چیست؟ چگونه تعیین می­ شود؟

ساختار حاکمیت شرکتی جدید در بانک­ ها چیست؟

اهداف مدیریت ریسک در بانک­ ها چیست؟

اشتهای ریسک سازمان و پتانسیل پذیرش ریسک بر چه اساس تعیین می­ شوند؟ چگونه بر سنجه­ های استراتژیک تاثیرگذار است؟

کدام یک اولویت دارد؟ ابتدا معیارها و سنجه­ های مدیریت استراتژیک و رسیدن به اهداف مشخص می­ گردد و سپس عوامل ریسک تاثیرگذار بر اهداف استراتژیک مشخص می­ گردد؟ یا بالعکس؟

ارتباط بین پارامترهای ریسک و اهداف مالی و ترازنامه چگونه برقرار می­ شود؟

تفاوت در ساختار و استراتژی­ های دو بانک ایرانی و تفاوت در ساختار و استراتژی­ های دو بانک ایرانی و خارجی در چیست؟

بانکداری پایدار به چه معنی است؟ نگاه به مشتریان در بانکداری نوین چگونه تعریف می­ شود؟

مدیریت استراتژیک در بانکداری نوین در بین دو بانک و بین بانک و بانک مرکزی و برای یک بانک در سطح بین المللی چگونه است؟

اشتهای ریسک چیست و چه کاربردی دارد؟

ارتباط اشتهای ریسک و استراتژی­ های کلان و اهداف عملیاتی بانک­ ها

نقطه بهینه در میزان پذیرش ریسک و همچنین اهداف تعیین شده استراتژیک چطور تعیین می­ شود؟

روش های نوین و دقیق جهت محاسبات ریسک­ های استراتژیک و اشتهای ریسک چیست؟

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195

شماره های تماس: 27899280 - 27899279