فراخوان مقاله

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران وابسته به بانک مرکزی، پس از اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انتشار نخستین شماره فصلنامه"مطالعات مالی و بانکداری اسلامی" در شهریور ماه 1394، در نظر دارد شماره های آتی این فصلنامه را نیز به زودی منتشر کند. از استادان، پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مراکز تحقیقاتی و کارشناسان نظام بانکی دعوت به عمل می آید تا مقاله های تألیفی علمی- پژوهشی خود را در باب موضوعات پیشنهادی زیر یا سایر موارد مرتبط با مطالعات مالی و بانکداری اسلامی، برای انتشار به نشریه به آدرس نشریه و یا پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنند.برخی از موضوعات و محورهای پیشنهادی نشریه عبارتند از:

1- تجربه های جهانی بانکداری اسلامی

2- روش های تأمین مالی، ابزارها، محصولات و خدمات نوین بانکی و مالی اسلامی در کشورهای اسلامی

3- روش های تأمین مالی، ابزارها، محصولات و خدمات نوین بانکی و مالی اسلامی در کشورهای غیر اسلامی

4- نقش فن آوری اطلاعات و نوآوری های مالی در بانک و بانکداری اسلامی

5- روش ها و ابزارهای مدیریت پول و سرمایه در بانکداری متعارف و بانکداری اسلامی

6- روش های حسابداری و حسابرسی مرتبط با بانک و بانکداری اسلامی

7- بررسی حقوق بانکی در نظام بانکداری اسلامی

8- بررسی عقود شرعی نوین در بانک و بانکداری اسلامی

9- بررسی بانک و بانکداری اسلامی در فضای اقتصاد بین الملل

10- مطالعات اقتصاد خرد و کلان بانک و بانکداری اسلامی

11- مقالات کاربردی و تجربی در زمینه بانکداری و مالی اسلامی و بانکداری متعارف

12- الگوها و روش های کمی در بانک و بانکداری اسلامی

13- تحلیل، نقد و بررسی سیستم های مختلف بانک و بانکداری

14- تحلیل مسائل بانک و بانکداری در ایران و سایر کشورها

15- مسائل و چالش های مبتلا به کشور در حوزه بانک و بانکداری اسلامی

ویژگی‌های مورد نظر:

برخی از ویژگی‌های تعیین کننده در اولویت انتخاب و پذیرش مقاله‌های دریافت شده عبارتند از:

• کاربردی و تجربی بودن
  • علمی – پژوهشی بودن مقاله

اصالت(منحصر به فرد بودن ایده مقاله، نوآوری و ارائه بینش جدید در موضوع مقاله) لحاظ نگرش بین‌رشته‌ای در تالیف مقاله توجه به مبانی بومی و اسلامی جامعه در تنظیم مقاله بازنمایی واقعیات و مسائل مالی و بانکی کشور با توجه به مبانی نظری همراه با شواهد توجه: مقاله برتر طبق ضوابط مورد حمایت مالی قرار خواهند گرفت.

نحوه ارسال مقالات: ارسال مقالات به روش های زیر امکان پذیر است:

الف. ارسال مقاله از طریق پرتال فصلنامه به آدرس  http://jifb.ibi.ac.ir

ب. ارسال همزمان فايل word و pdf مقاله تايپ شده به همراه نامه‌ای به عنوان سر دبير مجله با ذکر نام، نام خانوادگي، ميزان تحصيلات، مرتبه علمي، محل اشتغال، نشانی پستی و الکترونيکی، شماره تلفن (ثابت و همراه) و دورنگار به آدرس الکترونيکی مجله این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید.

نشانی فصلنامه : تهران، خیابان پاسداران، ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195، کد پستی 1664647111

تلفن تماس: 27892428 و 27892119 و 22881705