
معرفی دوره:
هزینهیابی بر مبنای فعالیت روشی نوین در تجزیه و تحلیل بهای تمام شده است که برای نخستین بار به صورت ساختار یافته توسط کپلن، کوپر و جانسون در سال ۱۹۸۷ مطرح شد. این روش تکنیکی برای تخصیص دقیق منابع مستقیم و غیرمستقیم سازمان بر مبنای میزان مصرف آنها از فعالیتهای صورت گرفته در فرآیند است. ویژگی منحصر به فرد روش هزینهیابی بر مبنای فعالیت از سایر روشهای هزینهیابی توانایی شناسایی دقیق هزینهها و ارائه اطلاعات مالی و غیرمالی دقیق جهت بهبود عملکرد و افزایش کارایی فعالیتها است. بهعبارتی این روش با ایجاد رابطه علی بین هزینهها و فعالیتهای لازم برای ارائه خدمات، هزینه محصولات را بر اساس میزان مصرف منابع فعالیتها مشخص و منجر به قیمتگذاری دقیق محصولات و خدمات میشود که در این دوره هزینهیابی بر مبنای فعالیت و فرآیند بررسی و مرور می شود.
اهداف دوره:
آشنایی با تکنیکهای رایج هزینهیابی
آشنایی با روش هزینهیابی بر مبنای فعالیت
آشنایی با کاربرد هزینهیابی بر مبنای فعالیت در بانکها
مخاطبان دوره:
کارکنان واحد حسابداری، بودجه و آمار
پیشنیاز دوره:
مفاهیم اولیه هزینهیابی و قیمتگذاری،شناخت هزینههای مستقیم و غیرمستقیم در هزینهیابی محصولات و خدمات، اهمیت سربار در سازمانها و ضرورت تخصیص آن، روشهای تخصیص سربار
مدت دوره: 16ساعت
بانک ها، موسسات اعتباری و سایر سازمان ها و شرکت های ذیربط می توانند به صورت سفارشی دوره های آموزشی موردنظر برای کارکنان خود را از طریق تکمیل فرم پیش ثبت نام اشخاص حقوقی اعلام نمایند.
پس از تکمیل و ارسال فرم پیش ثبت نام، کارشناس آموزش حرفه ای موسسه عالی آموزش بانکداری ایران در اسرع وقت با نماینده یا رابط آموزشی معرفی شده، برای انجام هماهنگی های لازم و برنامه ریزی برای برگزاری دوره تماس خواهد گرفت.
پس از به حد نصاب رسیدن دوره اسامی باید به صورت مکتوب به مدیریت آموزش حرفه ای اعلام گردد.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر با کارشناسان دوره های آموزش حرفه ای موسسه با شماره های 27892457 و 27892458 و 27892446 تماس حاصل فرمایید.