تابلوی اعلانات - واحد شیراز

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نيمسال اول سال تحصيلي 80-1379 با پذیرش تعداد 20 دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته رشته مديريت امور بانكي فعالیت­ هاي آموزشي خود را در دوره­ هاي بلندمدت، در كلان شهر شیراز آغاز نمود. واحد شیراز در واقع یکي از قطب­ هاي آموزشي موسسه عالي آموزش بانكداري ايران در سطح كشور محسوب می ­شود که در راستاي پوشش به نيازهاي آموزشي كاركنان سيستم بانكي و موسسات مالي و اعتباري شهرستان­ هاي استان فارس و استان­ های مجاور از قبیل بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان فرصت بهره ­مندي اين عزيزان از آموزش ­هاي بلندمدت موسسه را مهيا ساخته است. موسسه در راستاي توسعه فعاليت ­هاي آموزشي بلند مدت خود در استان فارس علاوه بر مقطع كارشناسی پیوسته در نیمسال ­های اول و دوم 80-1379، نیمسال ­های اول و دوم 81-1380، نيمسال اول سال تحصيلي82-1381، اقدام به پذيرش دانشجو به ترتيب در دوره ­های در سطح کاردانی رشته مدیریت امور بانكي، كارشناسي ناپيوسته رشته ­هاي مديريت امور بانكي و حسابداري بانكي و كارشناسي ارشد رشته­ هاي مديريت امور بانكي و بانکداری اسلامی نموده است. علاوه بر آموزش در دوره­ هاي بلندمدت، برگزاري دوره ­هاي كوتاه ­مدت تخصصي در حوزه بانكداري و در سطوح مقدماتي، مياني و پيشرفته از جمله ديگر فعاليت­ هاي آموزشي اين واحد مي ­باشد كه بنا به درخواست بانك ­ها و موسسات مالي، ارائه و برگزار مي ­گردد.

نظر به اهميت كيفيت آموزش، موسسه همواره از جمع اساتید محترم دانشگاه­ ها و همچنين كارشناسان و متخصصين سيستم بانكي بهترین مدرسان را انتخـاب و استفاده نموده است. در حال حاضر واحد شیراز با حدود 30 نفر از بهترین مدرسان دانشگاهی اعم از استاد، دانشیـار، استادیـار و مربی و مدرسان مجرب و متخصص سيستم بانكي استان همكاري مستمر دارد که امید است همچنان در جهت اهداف عالی موسسه ادامه یابد.