پذیرش دانشجو

سال تحصیلی 1401-1400

دوره در سطح کاردانی و کارشناسی ناپیوسته

ضوابط و شرایط شرکت در دوره:

برای دوره در سطح کارشناسی ناپیوسته، دارا بودن مدرک کاردانی از مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران یا یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دارا بودن حداقل معدل کل 12 در دوره کاردانی، برای دوره کاردانی دارا بودن حداقل معدل کل 12 دیبلم،

تبصره1: دانشجویان مقطع کاردانی در صورتی که تا پایان شهریور سال پذیرش، فارغ التحصیل شوند، می ­توانند در دوره در سطح کارشناسی ناپیوسته شرکت نمایند.

انتخاب رشته:

دوره در سطح کارشناسی ناپیوسته در رشته مدیریت امور بانکی و دوره در سطح کاردانی در رشته امور بانکی برگزار می ­شود.

شیوه ­های پذیرش دانشجو در دوره:

پذیرش دانشجو در دوره در سطح کارشناسی ناپیوسته و در سطح کاردانی به دو شیوه عمومی و انفرادی به شرح ذیل انجام می ­شود:

- شیوه معرفی دانشجو از طرف سازمان محل خدمت (عمومی):

در این شیوه، داوطلب از طرف سازمان محل خدمت معرفی شده و دوره با حضور متقاضیان معرفی شده از سایر سازمان ها و نهادهای فعال در حوزه­ های بانکی، پولی، مالی و اقتصادی برگزار می ­شود و شرکت کنندگان در دوره تابع شرایط و ضوابط مؤسسه در برگزاری دوره خواهند بود. عملکرد آموزشی شرکت­ کنندگان در دوره به اطلاع سازمان محل خدمت داوطلب خواهد رسید و هزینه­ های مربوط نیز از طریق سازمان محل خدمت اخذ خواهد شد.

متقاضیان این شیوه می­ بایست به بخش آموزش سازمان محل خدمت مراجعه نموده و فرایند ثبت نام خود را پیگیری نمایند. هزینه شرکت در فرآیند پذیرش در سامانه ثبت نام و اعلام نتایج موسسه از داوطلب اخذ خواهد شد. شایان ذکر است سازمان متقاضی حداکثر تا پایان روز سه شنبه 15 تیر ماه 1400 می­بایست فهرست اسامی داوطلبان مدنظر را به مؤسسه اعلام نماید.

-شیوه انفرادی

در این شیوه داوطلبان حایز شرکت در دوره می ­توانند به ­صورت انفرادی و با هزینه ­های شخصی در دوره شرکت نمایند. این دسته از داوطلبان، ضروری است با مراجعه به «سامانه ثبت نام و اعلام نتایج موسسه» و در صورت دارا بودن شرایط شرکت در دوره نسبت به تکمیل اطلاعات مورد نظر اقدام نمایند.

نحوه پذیرش:

پذیرش دانشجو بر اساس سن داوطلب و بررسی سوابق تحصیلی و حرفه ای (معدل- رشته تحصیلی- پست سازمانی و...) و ظرفیت ­های تعیین شده از طرف شورای آموزشی و پژوهشی انجام خواهد شد.

ظرفیت و شیوه برگزاری دوره:

دوره ­ها به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

تبصره: آزمون­ های دوره غیرحضوری به صورت حضوری و در یکی از واحدهای موسسه در شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، اهواز، رشت، ساری و کرمان برگزار خواهد شد.

ظرفیت پذیرش دوره کارشناسی نابیوسته: 30 نفر

ظرفیت پذیرش دوره کاردانی: 30 نفر

هزینه ثبت نام:

از کلیه داوطلبان هزینه معادل 100 هزار تومان با عنوان هزینه ثبت نام دریافت می ­شود. شایان ذکر است هزینه ثبت نام به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.

ثبت نام اينترنتي:  ثبت نام اينترنتي از تاريخ 22 خرداد تا 31 تير ماه 1400

علاقه مندان شرکت در این دوره می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان ثبت نام، دعوت به مصاحبه و سایر موارد مربوط به پذیرش را از طریق همین سایت دنبال نمایند.

شماره ­های تماس: 27892422، 27892424، 27892468 و 22881706