تابلوی اعلانات - واحد تبریز

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نيمسال اول سال تحصيلي 73-1372 با پذیرش تعداد 37 دانشجو در مقاطع کارشناسی پیوسته رشته مديريت امور بانكي فعالیت ­هاي آموزشي خود در دوره­ هاي بلند مدت را به همت والاي مرحوم و مغفور جناب آقاي بلال خيرآور در كلان شهر تبریز آغاز نمود. واحد تبریز در واقع یکي از قطب­ هاي آموزشي موسسه عالي آموزش بانكداري ايران در شهرستان­ هاي كشور محسوب شده، و در راستاي پوشش به نيازهاي آموزشي كاركنان سيستم بانكي و موسسات مالي و اعتباري شهرستان­ هاي استان آذربايجان شرقي و استان های مجاور اين استان از قبیل استان آذربایجان­ غربی، اردبیل، کردستان، و کرمانشاه فرصت بهره ­مندي اين عزيزان از آموزش­ هاي بلند مدت و كوتاه مدت موسسه را مهيا ساخته است. موسسه در راستاي توسعه فعاليت ­هاي آموزشي بلند مدت خود در شهر تبریز علاوه بر مقطع کارشناسی پیوسته مدیریت امور بانکی، در نيمسال اول سال تحصيلي 81-1380،  نیمسال دوم 84-1383 ونيمسال اول سال تحصيلي 88-1387 اقدام به پذيرش دانشجو به ترتيب در مقاطع كارداني رشته امور بانكي، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد رشته­ هاي مديريت امور بانكي، حسابداري بانكي و بانکداری اسلامی  نمود.

علاوه بر آموزش در دوره­ هاي بلند مدت، برگزاري دوره­ هاي كوتاه مدت تخصصي در حوزه بانكداري و در سطوح مقدماتي، مياني و پيشرفته ، دوره های مهارت های انجام عملیات صرافی برای شرکت های تضامنی صرافی از جمله ديگر فعاليت­ هاي آموزشي اين واحد مي­ باشد كه بنا به درخواست بانك­ ها و موسسات مالي ارائه و برگزار مي­ گردد.

نظر به اهميت كيفيت آموزش، موسسه همواره از جمع اساتید محترم دانشگاه ها و همچنين كارشناسان و متخصصين سيستم بانكي بهترین مدرسان را انتخـاب و استفاده نموده است. در حال حاضر واحد تبريز با حدود 50 نفر از بهترین مدرسان دانشگاهی اعم از استاد، دانشیـار، استادیـار و مربی و مدرسان مجرب و متخصص سيستم بانكي استان همكاري مستمر دارد که امید است همچنان در جهت اهداف عالی موسسه ادامه یابد.

در حال حاضر واحد تبريز در ساختمانی مجزا  با تعدادي كلاس هاي مجهز به امكانات آموزشي، در فضاي آموزشي مناسب در بهترين نقطه شهر مشغول به فعاليت مي باشد.

تا پایان شهريور ماه 1396 در مجموع حدود  940 نفر در مقاطع كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته، 91 در مقطع كارشناسي ارشد و 3643  نفر در دوره ­هاي ضمن خدمت فارغ ­التحصيل شده ­اند. علاوه بر اين تاكنون 127319 نفر-ساعت آموزش در دوره ­هاي كوتاه مدت و تخصصي در اين واحد برگزار شده است.

تعداد فارغ ­التحصيلان واحد تبریز در مقاطع مختلف تا پايان شهريور ماه 1396

مقطع تحصيلي