تابلوی اعلانات - واحد ساری

واحد ساری موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نيمسال اول سال تحصيلي 81-1380 با پذیرش دانشجو در دوره در سطح کاردانی رشته امور بانكي، فعالیت­ آموزشي خود را در كلان شهر ساری آغاز نمود. این واحد فرصت بهره­ مندي كاركنان شبكه بانكي و موسسات مالي و اعتباري شهرستان­ هاي استان مازندران و استان های مجاور اين استان از قبیل استان هاي گلستان و سمنان را از آموزش­ هاي بلند مدت و تخصصی موسسه مهيا ساخته است. موسسه در راستاي توسعه فعاليت­ هاي آموزشي بلند مدت خود در شهر ساري علاوه بر برگزاری دوره در سطح کاردانی، اقدام به پذيرش دانشجو در دوره در سطح كارشناسي ناپيوسته رشته مديريت امور بانكي و دوره در سطح کارشناسی ارشد رشته بانکداری اسلامی به ترتیب از نيمسال دوم سال تحصيلي 84-1383 و نیمسال دوم سال تحصیلی 94-1393 نموده است. علاوه بر آموزش در دوره­ هاي بلند مدت، برگزاري دوره­ هاي كوتاه مدت تخصصي در حوزه بانكداري و در سطوح مقدماتي، مياني و پيشرفته از جمله ديگر فعاليت­ هاي آموزشي اين واحد مي ­باشد كه بنا به درخواست بانك ­ها و موسسات مالي ارائه و برگزار مي ­گردد و در این راستا از بهترین اساتید دانشگاهی و مدرسان مجرب و متخصص سيستم بانكي استان استفاده می ­شود.