واحد رشت موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نیمسال اول سال تحصیلی 77-1376 با پذیرش دانشجو در دوره در سطح کارشناسی پیوسته رشته مدیریت اموربانكی، فعالیت­ آموزشی خود را در كلان شهر رشت آغاز نمود. موقعیت جغرافیایی واحد رشت به دلیل  همجواری با استان­ های زنجان و قزوین ارائه خدمات  آموزشی به كاركنان سیستم بانكی و موسسات مالی و اعتباری  شهرستان­ های این استان­ ها را میسر نموده است. موسسه در راستای توسعه فعالیت­ های آموزشی بلندمدت خود در شهر رشت، در نیمسال اول سال تحصیلی 81-1380، اقدام به پذیرش دانشجو در دوره در سطح کاردانی رشته امور بانکی و کارشناسی ناپیوسته در رشته مدیریت امور بانکی نمود و از سال 1387 با جذب دانشجو در دوره در سطح کارشناسی ارشد عملا زمینه دسترسی و برخورداری همکاران سیستم بانکی را به تحصیلات تکمیلی فراهم نموده است. علاوه بر آموزش در دوره ­های بلندمدت، برگزاری دوره ­های كوتاه مدت تخصصی در حوزه بانكداری و در سطوح مقدماتی، میانی و پیشرفته از جمله دیگر فعالیت­ های آموزشی این واحد می­ باشد كه بنا به درخواست بانك ­ها و موسسات مالی ارائه و برگزار می­ گردد و در این راستا از بهترین اساتید دانشگاهی و مدرسان مجرب و متخصص سیستم بانكی استان استفاده می­ شود.