در پي برگزاري موفقيت آميز سه دوره همايش رؤساي موفق شعب بانك­ هاي كشور در طي سال ­هاي 1389، 1390 و 1391، با عنايت به تقاضاي پرشور بانك­ هاي كشور، چهارمين همايش رؤساي موفق شعب شبكه بانكي كشور، با محوريت و شعار «بانكداري مجازي، ارتقاي عملكرد بانك ها» و در جهت تعقيب اهدافي چون، تقويت مهارت ها و دانش افزايي علمي و حرفه­ اي در زمينه علوم بانكي مورد نياز رؤساي شعب، بحث و تبادل نظر ميان رؤساي شعب در رابطه با انتقال تجربيات موفقيت آميز خود و نيز تجليل از تلاش  ­هاي اين مديران عملياتي (شعب) شبكه بانكي كشور، از سوي مؤسسه عالي بانكداري ايران با همكاري شبكه بانكي كشور در تاريخ دوشنبه 28 بهمن ماه 1392 در محل سالن همايش­ هاي مؤسسه برگزار گرديد.
در اين همايش كه در ساعت 8:30 صبح پس از تلاوت آياتي از كلام ا... مجيد و سرود جمهوري اسلامي ايران بطور رسمي آغاز بكار كرد پس از سخنراني افتتاحيه معاون محترم نظارتي بانك مركزي، مديركل فناوري اطلاعات و ارتباطات بانك مركزي و همچنين مديران عامل بانك ­هاي پاسارگاد، اقتصادنوين، آينده به همراه عضو هيأت مديره بانك سپه و جناب آقاي دكتر پيمان نوري بروجردي (استاد دانشگاه و از مديران نظام بانكي) بعنوان سخنران اصلي به ايراد موارد و مطالب تخصصي و كاربردي مورد نياز رؤساي شعب پرداختند.
در همايش مذكور كه با حضور مديران عامل محترم و اعضاي هيأت مديره و مديران امور شعب و روابط عمومي 29 بانك و مؤسسه اعتباري برگزار گرديد، قريب به 300 تن از رؤساي منتخب شعب بانك­ هاي كشور كه با توجه به ضوابط و شاخص­ هاي تدوين شده از سوي كميته علمي همايش و از سوي بانك­ ها معرفي شده بودند مشاركت داشتند.
همچنين شاهد ارائه سخنراني دو رئيس شعبه برگزيده در خصوص ارائه و انتقال تجربيات مفيد خود در اداره شعب به ساير همگنان خود بوديم و نيز با برگزاري يك ميزگرد تخصصي متشكل از 8 نفر از رؤساي شعب منتخب بانك ­هاي بخش دولتي و خصوصي، مديران عملياتي بانك­ هاي كشور موارد و موضوعات مختلف و مشكلات مبتلابه و تجربيات خود در جهت ارتقاي عملكرد شعبه و مشتري مداري و جذب منابع و كاهش مطالبات غيرجاري شعبه متبوع خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 خاطرنشان مي ­سازد كه در سخنراني افتتاحيه كه توسط آقاي دكتر رضوي رياست مؤسسه عالي بانكداري ايران ايراد گرديد وي ضمن عرض خيرمقدم و خوش آمد گويي به مدعوين و حاضرين در همايش و قدرداني از حضور رؤساي برگزيده شعب شبكه بانكي كشور و تجليل از زحمات و تلاش­ هاي خستگي­ ناپذير آنان در اجراي كارايي سياست­ هاي پولي در سطح شعب اظهار نمود: هدف از برگزاري اين سلسله همايش ­ها از يك سو قدرداني از تلاش­ هاي بي­ وقفه مديراني است كه در حقيقت جلودار خدمت رساني به مردم، جامعه و اقتصاد كشور در صنعت بانكداري بوده و از سوي ديگر، انتقال تجربيات موفقيت­ آميز اين عزيزان به ديگر همتايان و همكاران خود در شبكه بانكي و آشنايي با تغييرات و تحولات جديد در صنعت بانكداري و چالش ­هاي آن بوده است.
ايشان همچنين در ادامه سخنراني خود اظهار داشت: ارزيابي­ هاي انجام شده از برگزاري سه دوره گذشته همايش رؤساي موفق شعب همگي حاكي از استقبال فراوان بانك ­ها بوده است به­ گونه ­اي كه برغم تقاضاي مستمر بانك­ ها براي اختصاص سهميه بيشتري براي معرفي مديران برتر شعب خود، به علت محدوديت گنجايش سالن همايش و امكانات اجرايي برگزاري اين همايش، پاسخگويي به اين تقاضاها از سوي مؤسسه عالي بانكداري ايران امكان­ پذير نبوده است. همچنين آقاي دكتر رضوي با بيان روند آماري برگزاري سه دوره همايش اظهار نمود كه تاكنون، همايش های اول تا سوم رؤساي موفق شعب در 9 مردادماه 1389، 12 بهمن ماه 1390 و 7 بهمن ماه 1391 برگزار شده و اكنون شاهد برگزاري چهارمين همايش با حضور 29 بانك دولتي و غيردولتي مي­ باشيم به نحويكه اين آمارها موفقيت دست­اندركاران و برگزاركنندگان همايش در نيل به اهداف مدنظر همايش ­هاي رؤساي موفق شعب بوده است.
در ادامه جناب آقاي حميد تهرانفر معاون نظارتي بانك مركزي سخنراني خود را پيرامون موضوع «بررسي عملكرد جذب منابع سپرده ­اي و مصارف تسهيلات شبكه بانكي كشور در سطح شعب در سال 1391» پرداخت. وي در سخنراني خود ضمن اعلام اينكه ارتباط Online (برخط) بين شعب شبكه بانكي حتي در روستاهاي دوردست كشور نيز بطور محسوسي قابل مشاهده است، در موفقيت استقرار بانكداري الكترونيك در صنعت بانكداري كشور كه همگام با ديگر كشورها به وقوع پيوسته است مواردي را عنوان نمود.
ايشان همچنين ضمن بيان مسائل و مشكلات در پياده­ سازي بانكداري مجازي در كشور به مباحثي چون امنيت اطلاعات و احراز هويت و امضاي ديجيتالي مشتريان مباحث مبسوطي را ايراد فرمود.
در مراسم اختتاميه همايش چهارم، كه به تكريم از رؤساي برگزيده شعب بانك ­هاي كشور اختصاص يافت، تمامي رؤساي برگزيده شعب بانك­ ها با اهداي لوح تقدير و جوايز نفيسي مورد تجليل قرار گرفتند و به ويژه به حائزين رتبه­ هاي اول تا سوم، تنديس افتخار از سوي مديران عامل و اعضاي هيأت مديره بانك­ ها و رياست مؤسسه عالي بانكداري ايران اعطاء گرديد.