سؤالات متداول

1-چه افرادي مخاطب دوره ­های مدیریت حرفه­ ای و مدیریت عالی بانک محسوب مي شوند؟

مديران ارشد و میانی سازمان ها و شرکت ها، کارشناسان فعال، با انگیزه و کارآفرین

این مدیران علاوه بر بهره مندی از تجربه غنی اجرایی خود می خواهند از علم روز مدیریت برای توسعه کسب و کار خود به بهترین نحو استفاده کنند. اساتید دوره از برترین اساتید حوزه مدیریت انتخاب می شوند که علاوه بر تبحر در علم روز مدیریت می توانند راهکارهای اجرایی برای استفاده کاربردی از علم مدیریت در سازمان ارائه دهند.

2- نحوه برگزاري دوره چگونه است؟

طول دوره تحصیل فراگیران حداکثر 2/5 سال است و فراگیران در این مدت ملزم به گذراندن 544 ساعت درس و 96 ساعت به­ صورت پروژه می ­باشند.

3-نحوه پذيرش چگونه است؟

پذیرش دانشجویان این دوره ها از طریق مصاحبه خواهد بود.

4-ميزان شهريه اين دوره ها به چه ترتيب است؟

به لینک شهریه مراجعه نمایید.

5-آيا محدوديتي به لحاظ مدرک کارشناسي براي افراد وجود دارد؟

محدودیت رشته وجود ندارد.

6-اعتبار مدرک تحصيلي ارائه شده به چه ميزان است؟

به دانش آموختگان این دوره گواهینامه دوره مهارت شغلی مدیریت عالی بانک هم سطح دکتری اعطا می گردد.

7- آيا افرادي که ساکن تهران نيستند هم مي­ توانند در اين دوره ­ها شرکت نمايند؟

از نظر محل حضور محدوديتي وجود ندارد. اما حضور فیزیکی در کلاس برای فراگيران الزامی است و ثانياً در پايان هر ترم براي شرکت در امتحانات در تهران حضور يابند. دانشگاه امکان در اختيار گذاشتن خوابگاه را به دانشجويان ندارد.

8-آيا در طول دوره تحصیل به افراد مرخصي تحصيلي داده مي شود؟

به آیین نامه مربوطه مراجعه فرمایید.

9- اگر در حين تحصيل انصراف داده شود، آيا شهريه­ های پرداخت شده عودت داده خواهد شد؟

خير

10-حضور و غياب در کلاس چگونه انجام مي شود؟

توضيحات در بخش قوانين حضور و غياب در آيين نامه آموزشي مقطع مربوطه ارایه خواهد شد.

11-آیا در مدرک نهایی کلمه هم سطح دکتری ذکر می شود؟

بله