مدیریت حرفه‌ای بانک (گرایش مدیریت مالی)

(Master of Bank Management (Financial Management

هدف دوره:

بخش مالی و به‌طورخاص خزانه‌داری بانک در طراحی و اجرای استراتژی تخصیص بهینه منابع و مصارف و تعیین حدود ریسک‌های مالی در راستای حداکثرسازی منافع ذی‌نفعان نقشی مؤثر ایفا می‌نماید. دارایی‌ها و بدهی‌های مالی بانک‌ها می‌تواند موجب افزایش ریسک‌های مالی شود. بنابراین، تجهیز منابع یا مصارف مالی کلیه واحدهای کسب و کار بانک‌ها باید در چارچوب سیاست‌های مالی مصوب هیأت مدیره انجام پذیرد.

هدف دوره، تجهیز کارشناسان نظام بانکی کشور به دانش روز و مهارت مورد نیاز برای فعالیت در مراتب مختلف شغلی حوزه‌های مالی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری است. هم‌چنین دانش‌آموختگان این دوره شایستگی لازم برای تدریس حوزه‌های مرتبط با مدیریت مالی بانک در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کشور را خواهند داشت.

مخاطبین:

کارکنان بانک‌ها و مؤسسات اعتباری

طول دوره:

672 ساعت که داوطلب باید طبق آیین نامه مقرر، دروس مربوطه را حداکثر ظرف مدت دو سال با موفقیت طی نماید.

گواهی‌نامه دوره:

به دانش‌آموختگان، گواهی‌نامه دوره مهارت شغلی مدیریت حرفه‌ای بانک (گرایش مدیریت مالی) هم‌سطح کارشناسی ارشد در نظام بانکی اعطا می‌‌گردد.

شرایط پذیرش:

1- معرفی‌نامه از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری

2- دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی

3- ارائه گواهی حداقل 3 سال سابقه کار در بانک یا مؤسسه اعتباری

4- کلیه داوطلبان ورود به دوره، پس از ثبت‌نام اولیه و ارائه مدارک لازم باید در کلاس‌های مقدماتی که از سوی مؤسسه تشکیل می‌شود، شرکت نموده و نمره قبولی (حداقل نمره 12 از 20) در هر درس کسب نمایند. داوطلبانی که موفق به گذراندن تمامی دروس مربوطه شوند، دانشجوی دوره محسوب می‌شوند.

تبصره: در صورت عدم کسب نمره قبولی در هر درس، داوطلب باید در آزمون همان درس در دوره بعد شرکت نماید.

شهریه دوره:

• هزینه شرکت در کلاس‌های مقدماتی مبلغ یک میلیون تومان است که در زمان ثبت‌نام اولیه دریافت خواهد شد.
  • شهریه دوره مبلغ دوازده میلیون تومان می‌باشد که حداکثر در چهار قسط دریافت می‌گردد.

فرم ثبت نام انفرادی

دروس مقدماتی: