مدیریت حرفه‌ای بانک (گرایش مدیریت اعتبارات)

(Master of Bank Management (Credit Management

هدف دوره:

براساس مطالعات بین‌المللی، ریسک اعتباری، اصلی‌ترین ریسک بانک‌ها بوده و از این نظر نقش مدیریت ریسک اعتباری در بانک‌ها بسیار برجسته می‌باشد. لذا، طبیعی است که بخش زیادی از فعالیت بانک‌ها روی کاهش احتمال وقوع مطالبات غیر جاری متمرکز باشد. بانکی که نتواند ریسک اعتباری را مدیریت نماید در بلندمدت دوام نخواهد آورد. واضح است که اگر این ریسک به درستی مدیریت نشود، زیان ناشی از تعداد اندک تسهیلات غیر جاری ممکن است سود بانک را از بین ببرد. تا زمانی‌که پرداخت تسهیلات و ایجاد تعهدات بخش عمده فعالیت‌های بانک را تشکیل می‌دهد، تمرکز اصلی بانک باید بر مدیریت ریسک اعتباری معطوف گردد که در این میان روش‌های تحلیل‌گری اعتباری و مدیریت اعتبارات، عناصر کلیدی مدیریت ریسک اعتباری بانک محسوب می‌شوند.

هدف دوره، تجهیز کارشناسان نظام بانکی کشور به دانش روز و مهارت مورد نیاز برای فعالیت در مراتب مختلف شغلی حوزه اعتبارات بانک‌ها و مؤسسات اعتباری است. هم‌چنین دانش‌آموختگان این دوره شایستگی لازم برای تدریس حوزه‌های مرتبط با مدیریت اعتبارات بانک در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کشور را خواهند داشت.

مخاطبین:

کارکنان بانک‌ها و مؤسسات اعتباری

طول دوره:

672 ساعت که داوطلب باید طبق آیین نامه مقرر، دروس مربوطه را حداکثر ظرف مدت دوسال با موفقیت طی نماید.

گواهی‌نامه دوره:

به دانش‌آموختگان، گواهی‌نامه دوره مهارت شغلی مدیریت حرفه‌ای بانک (گرایش مدیریت اعتبارات) هم‌سطح کارشناسی ارشد در نظام بانکی اعطا می‌گردد.

شرایط پذیرش:

1- معرفی‌نامه از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری

2- دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی

3- ارائه گواهی حداقل ۳ سال سابقه کار در بانک یا مؤسسه اعتباری

4- کلیه داوطلبان ورود به دوره، پس از ثبت‌نام اولیه و ارائه مدارک لازم باید در کلاس‌های مقدماتی که از سوی مؤسسه تشکیل می‌شود، شرکت نموده و نمره قبولی (حداقل نمره 12 از 20) در هر درس کسب نمایند. داوطلبانی که موفق به گذراندن تمامی دروس مربوطه شوند، دانشجوی دوره محسوب می‌شوند.

تبصره: در صورت عدم کسب نمره قبولی در هر درس، داوطلب باید در آزمون همان درس در دوره بعد شرکت نماید.

شهریه دوره:

• هزینه شرکت در کلاس‌های مقدماتی مبلغ یک میلیون تومان است که در زمان ثبت‌نام اولیه دریافت خواهد شد.
  • شهریه دوره مبلغ دوازده میلیون تومان می‌باشد که حداکثر در چهار قسط دریافت می‌گردد.

فرم ثبت نام انفرادی

دروس مقدماتی: