تابلوی اعلانات - واحد مشهد

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران در نیمسال اول سال تحصیلی 66-1365 با پذيرش 125 نفر از كاركنان شبكه بانكي كشور به عنوان کمک کاردان و فراهم ساختن شرایط تحصیل در دوره کاردانی امور بانكي در نیمسال اول سال تحصیلی 67-1366 ، فعاليت آموزشي خود در كلان­ شهر مشهد را آغاز نمود. واحد مشهد که در واقع یکي از قطب‌هاي آموزشي موسسه عالي آموزش بانكداري ايران در سطح كشور محسوب شده، در راستاي پوشش به نيازهاي آموزشي كاركنان نظام بانكي و موسسات مالي و اعتباري در استان خراسان رضوي و استان­های مجاور در منطقه شرق كشور از قبیل خراسان شمالي، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان، گلستان و سمنان فرصت بهره ­مندي اين عزيزان از آموزش ­هاي مختلف موسسه در حوزه بانكداري را مهيا ساخته است. موسسه در راستاي توسعه فعاليت­ هاي آموزشي بلند مدت خود در كلان شهر مشهد علاوه بر مقطع كارداني رشته امور بانکی، اقدام به پذيرش دانشجو در مقاطع كارشناسي (پیوسته و ناپیوسته) رشته‌های مديريت امور بانكي از سال 1369 و حسابداري بانكي از سال 1376 و كارشناسي ارشد رشته­ هاي بانکداری از سال 1382، حسابداری بانکی از سال 1387، بانکداری اسلامی از سال 1392 و حسابداري از سال 1392 نمود.

علاوه بر آموزش در دوره ­هاي بلند مدت، برگزاري دوره ­هاي ضمن خدمت براي كاركنان شبكه بانكي كه داراي مدارك كارشناسي نامرتبط مي­ باشند و همچنين، دوره­ هاي حرفه‌ای كوتاه مدت (بدو خدمت، ضمن خدمت و تخصصي) در حوزه بانكداري و در سطوح مقدماتي، مياني و پيشرفته از جمله ديگر فعاليت­ هاي آموزشي اين واحد مي­ باشد كه بنا به درخواست بانك­ ها و موسسات مالي و اعتباري و یا بر اساس نیازهای به‌روز آموزشی نظام بانکی کشور تدوین، ارائه و برگزار مي­ گردند. از عناوین منتخب دروس این دوره‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود: تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی، مدیریت استرس، مدیریت زمان، اخلاق و رفتار حرفه‌ای، اعتبارسنجی مشتریان، ارزیابی طرح‌های اقتصادی و مالی، ارزیابی مالی پروژه‌های سرمایه‌گذاری، بانکداری شرکتی، بانکداری اختصاصی، حقوق بانکی، مبارزه با پولشویی، وصول مطالبات بانکی، بانکداری بین الملل، بانکداری الکترونیک، مهارت‌های انجام عملیات صرافی‌ها و ....

نظر به اهميت كيفيت آموزش، واحد مشهد از جمع استادان محترم دانشگاه‌ها و همچنين، كارشناسان و متخصصين نظام بانكي، همواره بهترین مدرسان را انتخـاب و استفاده نموده است. در حال حاضر واحد مشهد با حدود 60 نفر از بهترین مدرسان دانشگاهی اعم از استاد، دانشیـار، استادیـار و مربی و مدرسان مجرب و متخصص نظام بانكي همكاري دارد که امید است این همکاری همچنان در جهت اهداف عالی موسسه تداوم و توسعه یابد.

ساختمان واحد مشهد متشکل بر سه طبقه با امكاناتي كاملاً مناسب براي كاربري آموزشي در جنوب غربي اين شهر قرارگرفته و شامل 10 كلاس درس در طبقات اول و دوم و بخش اداري در طبقه سوم است. همچنين، واحد مشهد داراي سالن کنفرانس، سالن برگزاري امتحانات، بوفه، نمازخانه، سایت کامپیوتر، کتابخانه و سالن مطالعه نيز می باشد .

تا پایان شهريور ماه 1397 در مجموع از 1817 نفر، 631 نفر در مقاطع كارداني، 302 نفر در مقطع كارشناسي پيوسته، 596 نفر در مقطع کارشناسی ناپيوسته، 83 نفر در مقطع كارشناسي ارشد و 205 نفر در دوره­ لیسانسیه‌های غیرمرتبط فارغ­ التحصيل شده ­اند. علاوه بر اين، تاكنون بیش از 155 هزار نفر- ساعت آموزش دوره ­هاي حرفه‌ای مختلف كوتاه مدت و تخصصي در اين واحد برگزار شده است.

تعداد فارغ­ التحصيلان واحد مشهد در مقاطع مختلف تا پايان شهريور ماه 1397

مقطع تحصيلي

تعداد فارغ التحصيلان

كارشناسي ارشد

كارشناسي پيوسته

كارشناسي ناپيوسته

كارداني

دوره ­هاي ضمن خدمت

جمع

این واحد با برخورداری از فضای آموزشی مناسب، امکانات و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری لازم و تجهیزات صوتی و تصویری مورد نیاز و جذب استادان برجسته، شرایط مطلوبی را برای برگزاری دوره‌های آموزشی بلندمدت بویژه در سطح تحصیلات تکمیلی و دوره های حرفه‌ای تخصصی و کوتاه مدت در حوزه بانکداری فراهم ساخته و آماده تامین نیازهای آموزشی نظام بانکی و موسسات مالی و اعتباری در منطقه شرق کشور است. از ویژگی‌های ممتاز این دوره‌ها می توان به محتوای به‌روز، متنوع و کاربردی بودن دروس، تدریس توسط استادان برجسته و مجرب دانشگاهی و بانکی و ارایه گواهی‌نامه آموزشی معتبر توسط موسسه عالی آموزش بانکداری ایران وابسته به بانک مرکزی ج.ا.ا. اشاره نمود.