معرفی دوره:

امروزه  توسعه بانکداری باز  نه به عنوان یک انتخاب که به عنوان یک الزام در پیش روی بانک هاست  و بانکداری باز، بانکداری آینده است. مشتریان با تجربه کاربری بالا، رقابت شدید، رقبای چابک و خلاق و عوامل دیگر باعث شده بانکداری بسته و سنتی قدیم دیگر معقول و به‌صرفه نباشد. با توجه به توسعه مفاهیم و کاربرد های بانکداری باز و همکاری با فین تک ها همچنین ارائه راهکار های توسعه API ها توسط شرکت های فناوری اطلاعات در کشور ، زمینه های  مناسبی جهت توسعه مدل های جدید کسب و کار بانکی برای بانک ها فراهم شده و بانک مرکزی گام‌های نخست برای تطبیق با این شرایط را برداشته ‌است. بر این اساس حرکت به سمت بانکداری باز و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های همکاری با کسب ‌وکارهای نوآورانه و فین تک‌ها به‌عنوان یکی از راهبردهای بانک ها  می‌تواند افق روشنی برای حفظ بقا و موجودیت خدمات بانکی ترسیم نماید. به عبارت دیگر بانکداری باز، به‌عنوان پارادایم جدیدی که به سرعت در صنعت بانکداری دنیا در حال رواج است، گستره عملیات بانکداری را به فضایی فراتر از شبکه بانکی توسعه داده و بانک‌ها را در نقش تأمین‌کننده بستر و سکو (Platform) عملیات بانکی قرار داده است. به صورتی که در چارچوب ضوابط قانونی و امنیتی‌، سایر بازیگران (فین تک‌ها) اجازه می‌یابند با طراحی محصولات نوآورانه بر بستر بانک‌ها، خدمات نوین و جدیدی را به مشتریان ارائه دهند.

اهداف دوره:

• آشنایی و بالا بردن سطح دانش علمی و کاربردی کارشناسان و مدیران بانکی با مفاهیم و تحولات پیرامون موضوع بانکداری باز و تاثیرات آن بر مدل کسب و کار بانکها
  • تحلیل مدل ها و استراتژی های تعامل با استارت آپ های فین تکی

مخاطبان دوره:

کارشناسان و مدیران بانکی، دانشجویان و علاقمندان به مباحث حوزه بانکداری باز و  توسعه API های بانکی  و فین تک ها

پیشنیاز دوره:

آشنایی با موضوعات بانکداری الکترونیک و کسب و کارهای الکترونیکی