موسسه عالی آموزش بانکداری ایران

برنامه درسی فصل دوم سال تحصیلی 98-1397

دوره مدیریت عالی بانک( DBM )( ترم دوم)

رشته مدیریت عالی بانک مدیریت عالی بانک
  کلاس: 203

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران

برنامه امتحانی فصل دوم سال تحصیلی 98-1397

دوره مدیریت عالی بانک( DBM )( ترم دوم)

تاریخ امتحـان  ساعت 9 ساعت 14
1397/10/22   بانکداری سرمایه گذاری
1397/10/24   حاکمیت شرکتی
1397/10/27 حسابرسی بانکی

آموزش الکترونیکی یکی از به روزترین و موثرترین روش های آموزش از راه دور است. این روش آموزشی که از بستر اینترنت و از طریق پایگاه اینترنتی (وب سایت) امکان ارتباط غیرحضوری اساتید و دانشجویان را با استفاده از ابزارهای مختلف آموزش ارایه  می­ کند، عدم نیاز به حضور فیزیکی استاد و دانشجو، عدم وابستگی به آموزش به زمان خاص، ارایه محتوای درسی مطابق با سر فصل و با بالاترین کیفیت، پشتیبانی و ثبت نام تعداد بیشتری از متقاضیان درس یا دوره آموزش از جمله ویژگی های مهم این روش آموزشی است.

در این راستا مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران از سال 1389 آموزش­های الکترونیکی خود را با راه اندازی دوره بلند مدت کاردانی آغاز نمود. برای این دوره 29 درس و در مجموع 77 واحد آموزشی محتوای آموزش الکترونیکی تولید و از طریق سامانه مدیریت آموزش الکترونیکی در اختیار دانشجویان این دوره قرار گرفته است. علاوه بر محتوای تولید شده در هر نیمسال برای هر درس جلسه کلاس برخط (آنلاین) به منظور رفع‌ اشکال دانشجویان برنامه ریزی و برگزار می­ شود.

علاوه بر دوره کاردانی، از سال 1391 دوره آموزش الکترونیکی دارندگان مدارک کارشناسی غیر مرتبط نیز راه اندازی گردید. در این دوره برای 35 واحد درسی محتوای الکترونیکی تولید و از طریق سامانه مدیریت آموزش الکترونیکی به متقاضیان ارایه می­شود. شایان ذکر است تا کنون 1636 نفر این دوره را از طریق آموزش الکترونیکی به اتمام رسانده­ اند.

مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران در نظر دارد با توجه به اهمیت و نیاز نظام بانکی کشور به دوره­ های آموزش تخصصی و کوتاه مدت، فعالیت­ های آموزش الکترونیکی خود را در این حوزه توسعه دهد تا امکان برگزاری این دوره­ ها با استفاده از مدرن­ترین و بروزترین فناوری فراهم شود.

مدیر آموزش : آقای مهندس حسن کوهی

مسئول دفتر : آقای امیر حسنی